Dolce & GabbanaPour Homme Intenso Eau de Parfum för män

Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso Eau de Parfum för män
Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso Eau de Parfum för män
125 ml
773,00kr

Kod: DOG1775 | I lager
1
Post Nord
lördag 2021-09-25
Personlig upphämtning
lördag 2021-09-25
UPS Air Mail
torsdag 2021-09-23

Beskrivning Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso
Komposition

Eau de Parfum Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso är perfekt för moderna män som gillar klassisk elegans. Doften symboliserar styrkan i mäns känslor och instinkter när de får komma till uttryck.

  • en djupt sensuell doft
  • kompletteras av andra produkter med samma doft
  • traditionell flakong i en elegant färg

Doftens komposition
De första glimrande vattentonerna tillsammans med basilika, ringblomma och geranium ger doften en fräschör. Efter en stund börjar ackord av lavendel och kli att ta plats, ackompanjerade av mjuka trätoner. Noter av blommor, balsamico och honung kombineras tillsammans med ackord av moepel och skapar en imponerande kontrast vilket ger doften en fulländad harmoni.

Doftens historia
Doftens unika karaktär ligger i ackorden av moepel som används här för allra första gången. Moepel utvinns från ett träd i Sydafrika och har en sensuell, till och med lätt animalisk, doft. Den fungerar som ett modernt alternativ som har en liknande effekt som tobak.

Kopplingen mellan Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso och Dolce & Gabbana Pour Homme är påtaglig tack vare att flakongernas form är densamma. Den tobaksbruna lacken gör flakongen unik och passar perfekt till Dolce & Gabbanas kopparfärgade logga.

Komplett sammansättning

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BHT, COUMARIN, GERANIOL, CITRAL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 17200 (RED 33), CI 42090 (BLUE 1), CI 19140 (YELLOW 5) . Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Basilika, Vatten-noter, Pelargon, Ringblomma
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
kli, Salvia, Trä-toner , Cypress, Lavendel
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Sandelträd, Labdanum, Bärnsten, moepel-ackord , Mysk
Doftkategori
aromatisk, träig

Om märket Dolce & Gabbana

I Dolce & Gabbanas skapelser döljer sig det typiska italienska temperamentet som är öppet, passionerat, självsäkert och lite hemlighetsfullt. År 1985 grundade designerna Domenico Dolce och Stefano Gabbana sitt märke som blandar personliga och iögonfallande linjer med provokativa och sexiga drag.

Även Dolce & Gabbanas parfymer kombinerar italiensk magi med sicilianska traditioner. Doftkompositionerna är tidlösa och är inte rädda för att vara lite extravaganta och excentriska, precis som medelhavsstilen är.

Dolce & Gabbana lanserade sin första parfym 1992. Än idag är den ikoniska klassikern Light Blue utan tvekan deras populäraste parfym och den är en självklarhet för kvinnor som älskar friska blommiga och fruktiga toner.

Recensioner Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso