Dolce & Gabbana The One for Men Eau de Toilette för män

Dolce & Gabbana The One for Men Eau de Toilette för män
Dolce & Gabbana The One for Men Eau de Toilette för män
Kampanj
150 ml
790,00kr

Kod: DOG0324 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2021-04-15
UPS Air Mail
tisdag 2021-04-13

Beskrivning Dolce & Gabbana The One for Men
Komposition

Elegans, sensualitet och tidlöshet är egenskaper som perfekt beskriver Eau de toiletten Dolce & Gabbana The One for Men. Dolce & Gabbana omfattar även andra manliga egenskaper som karisma, attraktionskraft och förfining. Balansen mellan tobakstoner och kryddor gör den till en unik doft för män.

  • klassisk och samtidigt modern och tidlös doft
  • doften Dolce & Gabbama The One är motsvarigheten för kvinnor
  • geometrisk flaska med rena linjer

Doftens sammansättning
Doftkompositionens toppnoter utgörs av grapefrukttoner, koriander och basilika. Hjärtnoterna består av värmande kardemumma och ingefära. De tre ingredienserna, tobak, ambra och cederträ ger Eau de toiletten dess autentiska manlighet.

Doftens historia
Flaskan Dolce & Gabbana The One for Men har en raffinerad design med massivt glas och rena linjer. Den är utsmyckad med en silverhals och krönt med ett sofistikerat rektangulärt lock av borstad brun metall. Doftens proportioner påminner om en skräddarsydd kostym från modehuset Dolce & Gabbana och de symboliserar också märkets praktfullhet.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Basilika, Koriander, Grapefrukt
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Appelsinblomma , Ingefära, Kardemumma
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Bärnsten, Tobak, Cederträ
Doftkategori
orientalisk, kryddad

Om märket Dolce & Gabbana

I Dolce & Gabbanas skapelser döljer sig det typiska italienska temperamentet som är öppet, passionerat, självsäkert och lite hemlighetsfullt. År 1985 grundade designerna Domenico Dolce och Stefano Gabbana sitt märke som blandar personliga och iögonfallande linjer med provokativa och sexiga drag.

Även Dolce & Gabbanas parfymer kombinerar italiensk magi med sicilianska traditioner. Doftkompositionerna är tidlösa och är inte rädda för att vara lite extravaganta och excentriska, precis som medelhavsstilen är.

Dolce & Gabbana lanserade sin första parfym 1992. Än idag är den ikoniska klassikern Light Blue utan tvekan deras populäraste parfym och den är en självklarhet för kvinnor som älskar friska blommiga och fruktiga toner.

Recensioner Dolce & Gabbana The One for Men