Dolce & GabbanaThe One for Men Intense Eau de Parfum för män

Dolce & Gabbana The One for Men Intense Eau de Parfum för män
Dolce & Gabbana The One for Men Intense Eau de Parfum för män
100 ml
961,00kr

I lager | Kod: DOG08607
1
Post Nord
fredag 2021-12-10
Personlig upphämtning
fredag 2021-12-10
UPS Air Mail
Redan imorgon onsdag 2021-12-08

Gör intryck på din omgivning med den magnetiska dragningskraft du får av parfymen Eau de Parfumen Dolce & Gabbana The One for Men Intense. Parfymen återspeglar en djärv doftkombination av extrema kontraster och understryker din naturliga maskulinitet.

  • en tilldragande orientalisk doft med trätoner
  • en djupare och intensivare fortsättning av Dolce & Gabbana The One for Men
  • lanserades 2020

Doftens komposition
Det första du kommer att känna är en söt och träig cypressdoft i kombination med mild citrus och lätt kryddig neroli. Efter en stund tillkommer en mild varm bris av kashmirträ. När den inledande lättheten börjar avta framträder en perfekt kontrast bestående av rökiga toner från mörkt svart läder som varar ända till doftens efterspel.

Doftens historia
Intensiv och maskulin, men ändå autentisk och helt fascinerande – just sådan är doften Dolce & Gabbana The One for Men Intense. Doftkomposition förlitar sig på en imponerande kombination av neroli och läder som kompletterar varandra utmärkt, trots att de är varandras motsatser.

En nypa mystik genomsyrar doften, och detta understryks av den svarta flakongen. Svart är en ikonisk färg hos Dolce & Gabbana och den förkroppsligar elegans, sensualitet och tradition. Flakongens geometri och rena linjer förblir trogna den ursprungliga doften The One for Men, och de svarta detaljerna påvisar den intensiva, maskulina doftens karaktär innan du ens luktar på den.

Komplett sammansättning

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, ETHYLHEXYLMETHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, GERANIOL, CITRAL, HYDROXYCITRONELLAL, BHT Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Neroli, Cypress
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Kashmir, Koriander
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Läder, Vanilj
Doftkategori
orientalisk, träig

I Dolce & Gabbanas skapelser döljer sig det typiska italienska temperamentet som är öppet, passionerat, självsäkert och lite hemlighetsfullt. År 1985 grundade designerna Domenico Dolce och Stefano Gabbana sitt märke som blandar personliga och iögonfallande linjer med provokativa och sexiga drag.

Även Dolce & Gabbanas parfymer kombinerar italiensk magi med sicilianska traditioner. Doftkompositionerna är tidlösa och är inte rädda för att vara lite extravaganta och excentriska, precis som medelhavsstilen är.

Dolce & Gabbana lanserade sin första parfym 1992. Än idag är den ikoniska klassikern Light Blue utan tvekan deras populäraste parfym och den är en självklarhet för kvinnor som älskar friska blommiga och fruktiga toner.