Dolce & Gabbana The OneEau de Parfum för Kvinnor

5×
Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum för Kvinnor
Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum för Kvinnor
Kampanj
75 ml
869,00kr

Kod: DOG0106 | I lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
måndag 2020-11-09
UPS Air Mail
tisdag 2020-11-03

Parfym beskrivning Dolce & Gabbana The One
Komposition

Blända din omgivning med din unika stil. Eau de Parfumen Dolce &Gabbana The One kombinerar frukttoner med en klassisk parfympalett av vita blommor. Doftens styrka och exklusivitet kommer från just denna kontrast. The One.

  • modern blommig orientalisk doft
  • för alla kvinnor som längtar efter en förändring
  • doft för kallare dagar och för särskilda tillfällen

Doftens sammansättning
Eau de Parfumen inleds med en gnistrande och modern tolkning av fräscha toner av bergamot, mandariner, saftig litchi och persika. Doftens hjärta utvecklar sig med en sensuell och delikat intensitet till en tidlös arom av vita liljor. Basnoterna uppenbarar en fyllig essens av vanilj, mysk och ambra.

Doftens historia
Bli hänförd av Dolce & Gabbana The One och låt din kvinnlighet tala. Släpp alla spärrar och förvandla dig till en oemotståndlig och sensuell kvinna. Denna unika doft för kvinnor framhäver din sensualitet och sex-appeal och gör dig till en emanciperad och stark kvinna som graciöst och med ett leende på läpparna klarar alla hinder i livet.

Designerns tanke bakom skapandet av flaskan The One, var: bli sedd, hyllad, avgudad. Flaskan gestaltar en lyxig stil och hyllar parfymeritraditionen.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Litchi, Mandarin, Bergamott, Persika
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Lilja, Jasmin, Liljekonvalj
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Vetiver, Bärnsten, Mysk, Vanilj, Plommon
Doftkategori
orientalisk, blommig

Om märket Dolce & Gabbana

I Dolce & Gabbanas skapelser döljer sig det typiska italienska temperamentet som är öppet, passionerat, självsäkert och lite hemlighetsfullt. År 1985 grundade designerna Domenico Dolce och Stefano Gabbana sitt märke som blandar personliga och iögonfallande linjer med provokativa och sexiga drag.

Även Dolce & Gabbanas parfymer kombinerar italiensk magi med sicilianska traditioner. Doftkompositionerna är tidlösa och är inte rädda för att vara lite extravaganta och excentriska, precis som medelhavsstilen är.

Dolce & Gabbana lanserade sin första parfym 1992. Än idag är den ikoniska klassikern Light Blue utan tvekan deras populäraste parfym och den är en självklarhet för kvinnor som älskar friska blommiga och fruktiga toner.

Recensioner Dolce & Gabbana The One5