Dolce & GabbanaThe Only One 2 Eau de Parfum för Kvinnor

Dolce & Gabbana The Only One 2 Eau de Parfum för Kvinnor
Dolce & Gabbana The Only One 2 Eau de Parfum för Kvinnor
Utförsäljning
100 ml
852,00kr

Kod: DOG07871 | I lager
1
Låt din produkt graveras med laser med en kort text och få en unik gåva.
Post Nord
söndag 2021-09-26
Personlig upphämtning
söndag 2021-09-26
UPS Air Mail
fredag 2021-09-24

Beskrivning Dolce & Gabbana The Only One 2
Komposition

Våga stå i centrum. Dolce & Gabbana The Only One 2 är en Eau de Parfum som är som skräddarsydd för kvinnor som vet vad de vill. Och som vet hur de får det.

  • en fängslande orientalisk doft
  • hänger samman med dofterna Dolce & Gabbana The One och The Only One
  • för sensuella kvinnor som gärna står i centrum

Doftens komposition
Den sensuella parfymen öppnar med en söt kombination av bär och päron och mjuka fresiatoner. Sedan ansluter sig ackord av berusande viol och rosor samt en expressiv arom av rostat kaffe. Den exceptionella kompositionen avslutas med toner av honungsdoftande ambra, träig patchouli och exotiska tonkabönor.

Doftens historia
The Only One 2 är en Eau de Parfum följer upp succén som parfymerna The Only One och The One njöt av när de lanserades 2018 respektive 2006. Den förtrollande skådespelerskan Emilia Clarke blev ansiktet till parfymen Dolce & Gabbana The Only One 2. Tillsammans med regissören Matteo Garron filmade hon en kort och otroligt feminin spot i en autentisk och klassisk restaurang i Rom.

Flaskans sofistikerade design påminner om en sällsynt rubin som bärs vid riktigt speciella tillfällen. Den röda färgen är kärlekens färg och detaljen med en guldring representerar feminin elegans.

Komplett sammansättning

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), COUMARIN, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, CITRIC ACID, GERANIOL, CITRAL, EUGENOL, CINNAMAL, BHT Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Päron, Fresia, Bär
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Kaffe, Ros, Violett
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Bärnsten, Patchouli, Tonkabönor
Doftkategori
orientalisk, fruktig

Om märket Dolce & Gabbana

I Dolce & Gabbanas skapelser döljer sig det typiska italienska temperamentet som är öppet, passionerat, självsäkert och lite hemlighetsfullt. År 1985 grundade designerna Domenico Dolce och Stefano Gabbana sitt märke som blandar personliga och iögonfallande linjer med provokativa och sexiga drag.

Även Dolce & Gabbanas parfymer kombinerar italiensk magi med sicilianska traditioner. Doftkompositionerna är tidlösa och är inte rädda för att vara lite extravaganta och excentriska, precis som medelhavsstilen är.

Dolce & Gabbana lanserade sin första parfym 1992. Än idag är den ikoniska klassikern Light Blue utan tvekan deras populäraste parfym och den är en självklarhet för kvinnor som älskar friska blommiga och fruktiga toner.

Recensioner Dolce & Gabbana The Only One 2