Dolce & GabbanaThe Only One Intense Eau de Parfum för Kvinnor

1×
Dolce & Gabbana The Only One Intense Eau de Parfum för Kvinnor
Dolce & Gabbana The Only One Intense Eau de Parfum för Kvinnor
100 ml
1 122,00kr

Kod: DOG08605 | I lager
1
Post Nord
söndag 2021-09-26
Personlig upphämtning
söndag 2021-09-26
UPS Air Mail
fredag 2021-09-24

Beskrivning Dolce & Gabbana The Only One Intense
Komposition

När du låter din sensualitet komma fram kan den antingen få dig att stråla som en sol eller belysa din härligt komplicerade sida. Precis som Dolce & Gabbana The Only One Intense, en Eau de Parfum som framhäver din kvinnlighet på det mest tilltalande sättet.

  • en orientalisk och blommig doft som framhäver kvinnors förföriska karaktär
  • en mer intensiv uppföljare till Dolce & Gabbana The Only One
  • lanserades 2020

Doftens komposition
Den inledande förtrollningen be står av saftiga italienska mandariner och den söta citrusfrukten neroli som har en aningen bitter underton. I inledningen kan man även känna den fräscha doften från ett krispigt grönt äpple. Därefter utvecklas en berusande och fängslande doft av jasmin. Varm vanilj och milt kashmirträ ser till att du får njuta av en långvarig söt och len efterklang.

Doftens historia
Svart är en ikonisk färg hos Dolce & Gabanna och detta återspeglas även av flakongen för Dolce & Gabbana The Only One Intense. Flakongen är en perfekt gestaltning av innehållets intensitet som nästan når hypnotiska nivåer.

Flaskans form är densamma som för doften Dolce & Gabbana The Only One. De gyllene detaljerna påminner om doftens bländande elegans medan de rundade linjerna i den kursiva texten symboliserar en kvinnas förföriska siluett.

Komplett sammansättning

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, LINALOOL, COUMARIN, BHT, BENZYL ALCOHOL, CITRIC ACID, BENZYL BENZOATE, CITRAL Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Neroli, Mandarin
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Appelsinblomma , Jasmin
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Kashmir, Vanilj
Doftkategori
blommig

Om märket Dolce & Gabbana

I Dolce & Gabbanas skapelser döljer sig det typiska italienska temperamentet som är öppet, passionerat, självsäkert och lite hemlighetsfullt. År 1985 grundade designerna Domenico Dolce och Stefano Gabbana sitt märke som blandar personliga och iögonfallande linjer med provokativa och sexiga drag.

Även Dolce & Gabbanas parfymer kombinerar italiensk magi med sicilianska traditioner. Doftkompositionerna är tidlösa och är inte rädda för att vara lite extravaganta och excentriska, precis som medelhavsstilen är.

Dolce & Gabbana lanserade sin första parfym 1992. Än idag är den ikoniska klassikern Light Blue utan tvekan deras populäraste parfym och den är en självklarhet för kvinnor som älskar friska blommiga och fruktiga toner.

Recensioner Dolce & Gabbana The Only One Intense1