Dsquared2 Wood Pour Homme Deodorant Stick för män

Dsquared2 Wood Pour Homme Deodorant Stick för män
Dsquared2 Wood Pour Homme Deodorant Stick för män
75 ml
265,50kr

Kod: DS200777 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2021-03-11
UPS Air Mail
måndag 2021-03-08

Parfym beskrivning Dsquared2 Wood Pour Homme
Komposition

Få en underbar harmoni genom att kombinera dina dofter. Deodoranten Dsquared2 Wood Pour Homme har samma doft som din parfym och tillsammans blir de en perfekt duo.

Egenskaper:

  • effektivt skyddar mot svett
  • skyddar mot otrevliga lukter
  • kompletterar doften från samma kollektion
  • som alla män kommer att uppskatta

Så här använder du:
Applicera på en ren och torr hud under armarna. Lämplig för daglig användning.

Komposition

Typ av förpackning
deodorantstift

Om märket Dsquared2

Born in Canada, Made in Italy. Det är sloganen för märket Dsquared2. Märket kombinerar ledande världstrender med italiensk stil och tidlöshet. Parfymerna från det italienska märket Dsquared2 är precis lika originella, eleganta och provocerande som deras kläder.

Bakom märket Dsquared2 står de kanadensiska tvillingarna Dean och Dan Caten som 1986 tillsammans grundade modemärket för damer DEanDan. 1991 flyttade bröderna till Milano där de arbetade som designers för modehusen Versace och Diesel. 1995 grundade de sitt egna parfymmärke Dsquared2 som älskas av celebriteter såsom Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake och Christina Aguilera.

Märkets första doft för män – Dsquared2 He Wood – lanserades 2007. Ett år senare kom eau de parfumen för kvinnor Dsquared2 She Wood. Som namnet antyder är huvudkomponenten i båda dessa dofter en arom av trä. Värda att nämna är också Wood Dsquared2 Pour Homme – en doft för män med citrus- och trätoner, eller eau de toiletten för kvinnor Wood Dsquared2 Pour Femme som utmärker sig med sina blommiga och träiga toner.

Recensioner Dsquared2 Wood Pour Homme