Eisenberg Back to ParisEau de Parfum för Kvinnor

13×
Eisenberg Back to Paris Eau de Parfum för Kvinnor
Eisenberg Back to Paris Eau de Parfum för Kvinnor
Fri leverans
100 ml
1 389,00kr

Kod: EIS0107 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-12-11
UPS Air Mail
tisdag 2020-12-08

Parfym beskrivning Eisenberg Back to Paris
Komposition

Temperamentsfull, sensuell och samtidigt lagom sofistikerad – Eisenberg Back to Paris för kvinnor är en Eau de Parfum som fångar essensen av kvinnorna i Paris och deras livslust. Till en början är doften djärv och okonventionell, men gradvis låter den även sin eleganta sida komma fram.

  • en blommig och orientalisk doft
  • för kvinnor som njuter av livet för fullt
  • inspirerad av charmen hos kvinnorna i Paris

Doftens komposition
Doften Eisenberg Back to Paris är lika kaxig som den är sofistikerad. Huvudet av denna Eau de Parfum blixtrar med härligt fräscha toner av rabarber, mandariner och bergamott som kompletteras av saftig svartvinbär och rosépeppar. Hjärtat är blommigt och mjukt med ros- och jasminessens som förtrollar dig med sin nonchalans. Viol och iris ger sedan doften dess pudriga sida. De sensuella grundtonerna bildas av föreningen mellan patchouli, vanilj och tonkabönor som ackompanjeras av träiga ackord och mysk.

Doftens historia
Med sin Eau de Parfum Back to Paris uttrycker José Eisenberg sin fascination över den oförgängliga charmen hos kvinnorna i Paris. Den ger kvinnorna mod, en lagom portion kaxighet och framförallt gör den dem till instinktivt sofistikerade kvinnor som kan charmera vem som helst utan att ens försöka.

Just det fångade även konstnären Juarez Machado som skapade den tidlösa scenen från 1920-talet som syns på den vackra lådan till doften Back to Paris. Machado använde genomgående en rosa-lila ton som perfekt återspeglar noterna i hjärtat av denna Eau de Parfum.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Rabarber, Mandarin, Bergamott, Rosépeppar, Svarta vinbär
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Iris, Violett, Jasmin, Ros
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Patchouli, Sandelträd, Tonkabönor, Mysk, Vanilj, Cederträ
Doftkategori
blommig, träig

Om märket Eisenberg

Det franska lyxiga kosmetika- och parfymmärket Eisenberg är en blandning av skönhet, tidlöshet och perfektionism. Namnet kommer från grundaren José Eisenberg som genom sin skaparglädje och sitt kompromisslösa tillvägagångssätt gav märket liv, passion och prestige.

José Eisenberg började redan vid 21 års ålder arbeta inom modebranschen varefter han länge var verksam inom IT. År 2000 grundade han sitt eget modemärke som på ett unikt sätt kombinerar båda hans stora passioner – konst och spjutspetsteknik.

Samtliga hudvårdsprodukter från Eisenberg innehåller effektiva naturliga ämnen, lyxiga ingredienser som diamantstoft eller rent guld och sist men inte minst det patenterade komplexet Tri-Molecular. Produkterna är ett resultat av 15 års forskning och de utgör ett ytterst effektivt hjälpmedel för att förebygga och korrigera hudens åldrande.

Eisenberg-parfymerna återspeglar skaparens drömmar. Tillsammans utgör de en högklassig och lyxig doftsamling som kommer att blåsa liv i dina känslor.

Recensioner Eisenberg Back to Paris13