Eisenberg Diabolique Eau de Parfum för Kvinnor

Eisenberg Diabolique Eau de Parfum för Kvinnor
Eisenberg Diabolique Eau de Parfum för Kvinnor
Fri leverans
100 ml
1 389,00kr

Kod: EIS0112 | Mer än 5 st finns i lager
1
En present till dig
Använd kod brand10 i kundkorgen och få 10% rabatt på utvalda lyxkosmetikmärken Rabatten är inte giltig för produkter på specialerbjudande eller utförsäljning.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2021-03-11
UPS Air Mail
måndag 2021-03-08

Parfym beskrivning Eisenberg Diabolique
Komposition

En doft som bokstavligen hypnotiserar. Det är Eisenberg Diabolique för kvinnor, en Eau de Parfum vars doftkomposition gradvis förändrar sig, överraskar och tar en ny och oväntad form. Det är som en hemlig lek fylld med mysterier och avslöjanden.

  • en hypnotiserande blommig och pudrig doft
  • för kvinnor som älskar mysterier
  • doften lanserades 2010

Doftens komposition
Doften Eisenberg Diabolique inleder med friska toner av saftiga gula mandariner och skarp kardemumma. Sedan omfamnas du av de blommiga hjärtnoterna där en oskuldsfull heliotropessens möter de förtrollande, varma och pudriga ackorden av iris. Doftens komposition bygger på en grund av ambra där bensoeharts blandar sig med mysk som jordar en lätt rökt vetiver och söt och träig sandelträ.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Mandarin–apelsin-doft, Kardemumma
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Iris, Cederträ, Jasmin, Heliotrop, Violett
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Sandelträd, Benzoin, Vetiver, Mysk
Doftkategori
orientalisk

Om märket Eisenberg

Det franska lyxiga kosmetika- och parfymmärket Eisenberg är en blandning av skönhet, tidlöshet och perfektionism. Namnet kommer från grundaren José Eisenberg som genom sin skaparglädje och sitt kompromisslösa tillvägagångssätt gav märket liv, passion och prestige.

José Eisenberg började redan vid 21 års ålder arbeta inom modebranschen varefter han länge var verksam inom IT. År 2000 grundade han sitt eget modemärke som på ett unikt sätt kombinerar båda hans stora passioner – konst och spjutspetsteknik.

Samtliga hudvårdsprodukter från Eisenberg innehåller effektiva naturliga ämnen, lyxiga ingredienser som diamantstoft eller rent guld och sist men inte minst det patenterade komplexet Tri-Molecular. Produkterna är ett resultat av 15 års forskning och de utgör ett ytterst effektivt hjälpmedel för att förebygga och korrigera hudens åldrande.

Eisenberg-parfymerna återspeglar skaparens drömmar. Tillsammans utgör de en högklassig och lyxig doftsamling som kommer att blåsa liv i dina känslor.

Recensioner Eisenberg Diabolique