Eisenberg Eau Fraîche Eau de Parfum för män

Eisenberg Eau Fraîche Eau de Parfum för män
Eisenberg Eau Fraîche Eau de Parfum för män
Fri leverans
30 ml
608,00kr

Kod: EIS0134 | Mer än 5 st finns i lager
1
En present till dig
Använd kod brand10 i kundkorgen och få 10% rabatt på utvalda lyxkosmetikmärken Rabatten är inte giltig för produkter på specialerbjudande eller utförsäljning.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2021-03-11
UPS Air Mail
måndag 2021-03-08

Parfym beskrivning Eisenberg Eau Fraîche
Komposition

Den perfekta mannen. Han som klarar av alla situationer utan problem. Han som är oändligt attraktiv och tilltalande, och som alla kvinnor vänder sig om efter. Han finns inuti dig också. Låt honom komma fram med Eau Fraîche Homme, en Eau de Parfum från Eisenberg.

  • en elegant kryddig och träig doft med citrustoner
  • för dem som gärna drar till sig kvinnors ögon
  • förkroppsligar den perfekta gentlemannens oemotståndliga magi

Doftens komposition
Inledningen av doften Eisenberg Eau Fraîche Homme är som en uppfriskande havsbris. Den domineras av en citruskedja med grapefrukt, citron, mandarin och bergamott som kompletteras av kardemumma, rosépeppar och den skarpa kraften av ingefära. I doftens hjärta ansluter sig citrusfrukterna till de friska tonerna av dragon och salvia. Med sin kryddiga sensualitet ger enbären denna Eau de Parfum en styrka och ett djup som kompletteras av patchouli och rosenträ. Och allt mjukas upp av de diskreta lavendelnoterna. Den eleganta basen kombinerar sedan vetiver och sandelträ och ger därmed doften dess karakteristiska ton som kompletteras av jordig mossa, mysk, tonkabönor och ambra-ackord.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Rosépeppar, Mandarin, Citron, Ingefära, Kardemumma, Grapefrukt, Bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Lavendel, Palisander-rosenträ, Dragon, Patchouli, En, Salvia
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Trä-toner
Doftkategori
aromatisk, kryddad

Om märket Eisenberg

Det franska lyxiga kosmetika- och parfymmärket Eisenberg är en blandning av skönhet, tidlöshet och perfektionism. Namnet kommer från grundaren José Eisenberg som genom sin skaparglädje och sitt kompromisslösa tillvägagångssätt gav märket liv, passion och prestige.

José Eisenberg började redan vid 21 års ålder arbeta inom modebranschen varefter han länge var verksam inom IT. År 2000 grundade han sitt eget modemärke som på ett unikt sätt kombinerar båda hans stora passioner – konst och spjutspetsteknik.

Samtliga hudvårdsprodukter från Eisenberg innehåller effektiva naturliga ämnen, lyxiga ingredienser som diamantstoft eller rent guld och sist men inte minst det patenterade komplexet Tri-Molecular. Produkterna är ett resultat av 15 års forskning och de utgör ett ytterst effektivt hjälpmedel för att förebygga och korrigera hudens åldrande.

Eisenberg-parfymerna återspeglar skaparens drömmar. Tillsammans utgör de en högklassig och lyxig doftsamling som kommer att blåsa liv i dina känslor.

Recensioner Eisenberg Eau Fraîche