Eisenberg Secret IV Rituel d'OrientEau de Parfum för män

Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient Eau de Parfum för män
Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient Eau de Parfum för män
Fri leverans
100 ml
1 605,00kr

Kod: EIS0267 | Mer än 5 st finns i lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-11-06
UPS Air Mail
Redan imorgon fredag 2020-10-30

Parfym beskrivning Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient
Komposition

Kliv in i ett främmande land. Eau de Parfum Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient för män tar dig med på en äventyrsresa till orienten där nya intryck väntar.

  • en mystisk orientalisk doft med ackord av bärnsten
  • för män som gillar nostalgi
  • passar bra till både dag och kväll

Doftens sammansättning
Oud, ett gammalt orientaliskt träslag avslöjar sitt väsen och ger doften Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient en mystisk, kraftfull karaktär. Först överraskar dig fräscha toner av citron och bergamott för att sedan introducera just agarträ ‒ oud, följd av ros och jasmin i hjärtat som bjuder in dina sinnen till en lång resa. Vid slutet känns också iris, labdanum, javarökelse, myrra, tonkabönor, vanilj och mysk och detta mytiska träslag fylls med rökiga ackord av guajak som lämnar dess signatur i basen.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Citron, Bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Jasmin, Ros, Agarträ
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Labdanum, Benzoin, Iris, Palisander-rosenträ, Myrra, Tonkabönor, Mysk, Vanilj
Doftkategori
orientalisk

Om märket Eisenberg

Det franska lyxiga kosmetika- och parfymmärket Eisenberg är en blandning av skönhet, tidlöshet och perfektionism. Namnet kommer från grundaren José Eisenberg som genom sin skaparglädje och sitt kompromisslösa tillvägagångssätt gav märket liv, passion och prestige.

José Eisenberg började redan vid 21 års ålder arbeta inom modebranschen varefter han länge var verksam inom IT. År 2000 grundade han sitt eget modemärke som på ett unikt sätt kombinerar båda hans stora passioner – konst och spjutspetsteknik.

Samtliga hudvårdsprodukter från Eisenberg innehåller effektiva naturliga ämnen, lyxiga ingredienser som diamantstoft eller rent guld och sist men inte minst det patenterade komplexet Tri-Molecular. Produkterna är ett resultat av 15 års forskning och de utgör ett ytterst effektivt hjälpmedel för att förebygga och korrigera hudens åldrande.

Eisenberg-parfymerna återspeglar skaparens drömmar. Tillsammans utgör de en högklassig och lyxig doftsamling som kommer att blåsa liv i dina känslor.

Recensioner Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient