EscadaCandy Love Eau de Toilette För kvinnor

Escada Candy Love Eau de Toilette För kvinnor
Escada Candy Love Eau de Toilette För kvinnor
30 ml

Denna varan är för närvarande inte tillgänglig. | Kod: ESC01724

Sockervadd, karuseller, vinden i håret... Allt som du kan uppleva tillsammans med vännerna under en eftermiddag på tivoli återfinns även i Escada Crazy Love, en eau de toilette för kvinnor. För dina sinnen är doften som ståndet med den allra sötaste sockervadden som du bara inte kan motstå.

  • en fruktig gourmédoft för alla tjejer som tycker om att ha kul
  • den första vinterdoften från Escada som utkommer i begränsad upplaga
  • kommer i en söt flakong, vilket gör att den passar perfekt som en present

Doftens komposition
Direkt i inledningen sprider sig en doft som påminner om läckra kolaäpplen. Så småningom kompletteras den söta inledningen av toner av mandariner och päron. Därefter utvecklar sig doften av rosor, åtföljd av kanel och hallon. Denna eau de toilette uppnår perfektion när tonerna av vaniljgrädde ansluter sig och förhöjer humöret medan doften klingar ut.

Doftens historia
Det finns oändligt många söta smaker som lockar på tivoli och nöjesfält, den allra bästa upplevelsen är dock tiden du tillbringar med dina vänner. Det är denna tanke som ligger bakom doften Escada Crazy Love som lanserades 2020 och som är en av märkets milstolpar.

1993 lanserade Escada sin första begränsade upplaga och ända sedan dess har det alltid varit just somriga dofter som fått bli begränsade upplagor. Nu, 2020, Escada Crazy Love bryter den här trenden och blir den första vinterdoften. Flakongen är dekorerad med ett klassiskt hjärta och kommer att sticka ut såväl hemma på hyllan som på Instagram.

Komplett sammansättning

ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, GERANIOL, CITRAL, CINNAMAL Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Mandarin, Äpple, Päron
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Kanel, Ros, Hallon
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Vispgrädde, Vanilj
Doftkategori
fruktig