EscadaFlor del Sol Eau de Toilette för Kvinnor

1×
Escada Flor del Sol Eau de Toilette för Kvinnor
Escada Flor del Sol Eau de Toilette för Kvinnor
100 ml

Denna varan är för närvarande inte tillgänglig. | Kod: ESC01668

Upplev hur verklig sommar doftar! Eau de toiletten för kvinnor Escada Flor del Sol ser till att du ögonblickligen känner dig sorglös och bekymmerfri. Vid första lukten kommer du att känna dig som på en soldränkt strand. Vad skulle du säga om det soliga Mexico? Du är nästan där!

  • ännu en utgåva från de begränsade ikoniska sommarkollektionerna i av märket Escada
  • en perfekt doft för lediga sommardagar
  • skapad av Honorine Blanc och Nathalie Lorson

Doftens komposition:
Du kommer direkt på sommarhumör vid doften av det berusande ackordet från cocktailen Tequila Sunrise. Efter en stund framträder dofter av dahliablommor och passionsfrukt som tar dina sinnen till ett exotiskt paradis. Grunden för denna högt beroendeframkallande doft byggs på sandelträ som ger det långsamma värmande efterspelet.

Doftens historia:
Den perfekta semesterdoften Escada Flor del Sol är ytterligare en produkt i sommarkollektionen Escada med begränsad utgåva. Denna lekfulla Eau de toilette som genomsyras av frihet, vänskap och sommarhumör är inspirerad av Mexiko. Den kulturella rikedomen och färggladheten framgår tydligt både på flaskan och av innehållet. Den ger dig precis samma njutning som en sommarledighet.

Komplett sammansättning

ALCOHOL DENAT, PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, BHT, CITRAL, EXT. VIOLET 2 (CI 60730). Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Tequila Sunrise
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Dahlia, Passionsblomma
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Mysk, Sandelträd
Doftkategori
fruktig, blommig