Eucerin DeoAntiperspirant För att behandla överdriven svettning

Eucerin Deo Antiperspirant För att behandla överdriven svettning
Eucerin Deo Antiperspirant För att behandla överdriven svettning
50 ml
98,00kr

Kod: EUC0946 | I lager
1
En present till dig
Handla över 500 kr och välj en av flera populär MEDIBLANC tandkräm i kundkorgen.
En present till dig
En present till dig
En present till dig
En present till dig
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
tisdag 2020-08-11
UPS Air Mail
Redan imorgon torsdag 2020-08-06

Kosmetika beskrivning Eucerin Deo
Egenskaper

Söker du ett perfekt skydd mot svett för varje situation? Antiperspirant mot överdriven svett Eucerin Deo innehålleren hög koncentration av aluminiumklorid som håller dina underarmar torr och utan otrevlig lukt i upp till 48 timmar. Tack vare den fräscha unisexparfymeringen passar den både män och kvinnor.

Egenskaper:

  • skyddar mot svettning i upp till 48 timmar
  • motverkar otrevliga lukter
  • en unisexdoft för både män och kvinnor
  • kan användas även efter rakning
  • passar bra till känslig hud

Innehåll:

  • aluminiumklorhydrat – ett konstgjort ämne som drar åt svettkörtlarna och minskar svettning

Användning:
Applicera i armhålan på morgonen efter att du har duschat, på kvällen eller vid behov. Låt antiperspiranten torka innan du tar på dig kläderna för att motverka bildning av fläckar. För att uppnå större effektivitet, använd varje dag.

Egenskaper

Typ av förpackning
Roll-on
Hudtyp
alla hudtyper

Om märket Eucerin

Eucerin är ett av de allra bästa märkena i världen när det gäller hudvårdsprodukter. All deras forskning och produktutveckling baseras på de senaste vetenskapliga rönen och ett nära samarbete med dermatologer. Det gör att Eucerin kan även erbjuda produkter med medicinsk verkan, vilket reflekterar dagens krav, som möter de strängaste dermatologiska standarderna och respekterar olika hudtypers behov.

Eucerin har tillverkat hudvårdsprodukter i över 100 år, vilket har gett dem en grundlig förståelse för hur huden fungerar. Eucerin Aquaphor är en ikonisk regenererande salva som först lanserades 1925 och som växer i popularitet än idag. Salvan innehåller inget vatten och har ett universellt användningsområde. Och det är bara två av dess många fördelar. Kollektionen Eucerin Hyaluron Filler var de första produkterna med hyaluronsyra i världen som bevisades överträffa andra estetiska ingrepp.

Vare sig du väljer en vårdande kräm, solvårdsprodukter eller ett skonsamt schampo från Eucerin så är målet detsamma – att hitta den bästa lösningen för en hälsosam och vacker hy.

Recensioner Eucerin Deo