Eucerin pH5Tvålbit För torr och känslig hud

Eucerin pH5 Tvålbit För torr och känslig hud
Eucerin pH5 Tvålbit För torr och känslig hud
100 g

Kod: EUC03549 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Kosmetika beskrivning Eucerin pH5
Egenskaper

Fast tvål Eucerin pH5 är en kvalitets hygienprodukt. Den rengör huden effektivt och avlägsnar alla orenheter.

Egenskaper:

  • rengör huden
  • irriterar inte eller torkar inte ut huden
  • har ett neutralt pH värde

Så här använder du:
Applicera tvålen på huden, skonsamt bilda skum och massera in en stund. Skölj sedan av med ljummet vatten.

Egenskaper

Hudtyp
känslig, torr

Om märket Eucerin

Eucerin är ett av de allra bästa märkena i världen när det gäller hudvårdsprodukter. All deras forskning och produktutveckling baseras på de senaste vetenskapliga rönen och ett nära samarbete med dermatologer. Det gör att Eucerin kan även erbjuda produkter med medicinsk verkan, vilket reflekterar dagens krav, som möter de strängaste dermatologiska standarderna och respekterar olika hudtypers behov.

Eucerin har tillverkat hudvårdsprodukter i över 100 år, vilket har gett dem en grundlig förståelse för hur huden fungerar. Eucerin Aquaphor är en ikonisk regenererande salva som först lanserades 1925 och som växer i popularitet än idag. Salvan innehåller inget vatten och har ett universellt användningsområde. Och det är bara två av dess många fördelar. Kollektionen Eucerin Hyaluron Filler var de första produkterna med hyaluronsyra i världen som bevisades överträffa andra estetiska ingrepp.

Vare sig du väljer en vårdande kräm, solvårdsprodukter eller ett skonsamt schampo från Eucerin så är målet detsamma – att hitta den bästa lösningen för en hälsosam och vacker hy.

Recensioner Eucerin pH5