Fenjal Sensitive Deodorantspray för känslig hud

1×
Fenjal Sensitive Deodorantspray för känslig hud
Fenjal Sensitive Deodorantspray för känslig hud
Kampanj
150 ml
30,00kr

Kod: FNJ1770 | I lager
1
En present till dig
Använd kod care15 i kundkorgen och få 15% rabatt på kroppsvårdsprodukter Rabatten kan inte användas på produkter som redan är på kampanj eller är på utförsäljning.
Post Nord
onsdag 2021-07-28
Personlig upphämtning
onsdag 2021-07-28
UPS Air Mail
tisdag 2021-07-27

Beskrivning Fenjal Sensitive
Egenskaper

Deodorant Fenjal Sensitive effektivt bekämpar obehagliga lukt och ger dig en känsla av komfort och fräschhet på lång sikt.

Egenskaper:

  • ger näring och tar hand om huden
  • ger långvarigt skydd

Så här använder du:
Applicera på en ren och torr hud under armarna. Lämplig för daglig användning.

Egenskaper

Typ av förpackning
Spray
Hudtyp
känslig

Om märket Fenjal

Upplev stunder fulla av njutning. Den schweiziska kosmetikan Fenjal gör din dagliga hygien till en stund full av njutning.

Kosmetikan Fenjal såg världens ljus i Schweiz 1962. Den har utvecklats av ledande experter inom hudvård och i märkets portfölj finner du duschgel, kroppsmjölk och badoljor med naturliga ingredienser som gör din hy fulländat len och mjuk. Kosmetikan Fenjal utmärker sig också genom sin typiska doft med toner av vanilj, rosor och tallbarr som du kommer att förälska dig i direkt.

Prova den doftande badoljan från Fenjal Oil Care, Fenjals revitaliserande duschkräm Vitality Pomegranate Oil & Green Tea, Fenjal-spraydeodoranten för känslig hy Fenjal Sensitive eller Fenjals otroligt behagliga kroppsmjölk Touch Of Purple.

Recensioner Fenjal Sensitive1