Clinique gift set

Mest sålda

Clinique set – för dem som älskar hudvårdsprodukter av hög kvalitet

Skäm bort dig själv eller någon du tycker med innovativ kosmetika från Clinique! Det världsberömda märket Clinique är banbrytande inom kosmetika av extra hög kvalitet som är skräddarsydd för alla hudtyper, inklusive mycket känslig hy. De noggrant sammansatta presentkiten från Clinique innehåller vårdande produkter för hyn i ansiktet och hela kroppen, populär dekorativ kosmetika och fantastiska parfymer som kommer att älskas av alla.

De mest sålda Clinique gift sets

  • Presentkitet Clinique Moisture Overload innehåller allt som krävs för att fräscha upp och ljusa upp glåmig hy som är i behov av en rejäl dos med intensiv återfuktning.
  • Uppsättningen Clinique High Impact Favourites innehåller populära produkter för perfekt sminkade ögon och för noggrann borttagning av makeup.
  • Uppsättningen Clinique Great Skin For Him med återfuktande produkter för män som skyddar huden mot negativ påverkan och som åtgärdar de första tecknen på åldrande hy.

Ge bort produkter för vacker hy med presentkitet Clinique, som genom intensiv återfuktning och noggrann rengöring av huden bidrar till perfekt hy utan rynkor – huden kommer inte att kännas känns fet eller obehagligt spänd!