Estée Lauder gift set

Mest sålda

Estée Lauder set – världsberömda kosmetikprodukter

Kvalitet, elegans och lyx – detta är synonymer för den förstklassiga kosmetikan som såg världens ljus redan 1946. Om du letar efter produkter som verkligen kommer att uppskattas är en uppsättning från Estée Lauder det perfekta valet.

Uppsättning från Estée Lauder med vårdande kosmetika

  • När det är det gäller vård av huden i ansiktet använder kvinnor över hela världen produkter från Estée Lauder. Därför blir ett kit med hudserum, dag- eller nattkräm eller ögonkräm den perfekta presenten för kvinnor – oavsett vilket kit du ger bort.
  • Du kan inte välja fel. Alla presentkit från Estée Lauder består av produkter som används av kvinnor i alla åldrar . Till exempel kollektionen Advanced som utmärker sig med sina föryngrande effekter. Dessutom kan du vara säker på att ett kit från Estée Lauder alltid består av produkter som kompletterar varandra perfekt och förstärker effekten sinsemellan.

Estée Lauder set med dekorativ kosmetika

  • Estée Lauder är experter på dekorativ kosmetika. Makeupen Double Wear till exempel är en verkligt ikonisk produkt och märkets mascaror är mycket populära.
  • Dock är det vårdande kosmetika som ligger i fokus för Estée Lauder. Därför innehåller en uppsättning som inte enbart består av vårdprodukter oftast en kombination av dekorativa och vårdande produkter. En perfekt present för kvinnor som älskar hudvårdsprodukter av hög kvalitet och lyxig makeup.

Estée Lauder parfym set

  • Det finns ingen kvinna som inte blir glad över en underbar doft som alltid kommer att påminna henne om personen som gav den till henne. Presentkitet Estée Lauder med dofter glädjer inte bara en gång, utan två gånger, eller kanske till och med tre gånger. Först den vackra förpackningen, sedan den ljuvligt kvinnliga doften och till slut den parfymerade kosmetikan som är ett perfekt komplement i presentkitet från Estée Lauder.