Lancôme gift set

Du har valt
  • Presentförpackning
  • Lancôme
Filter
Mest sålda

Lancôme set för alla som älskar dofter och smink

Du kan känna den franska elegansen i alla produkter från det franska världskända märket Lancôme som har älskats av kvinnor i många decennier. Ge bort favoritdofter, hudvårdsprodukter eller dekorativ kosmetika från detta märke i en vacker presentförpackning. Med en uppsättning från Lancôme träffar du garanterat rätt.

Lancôme presentkit med parfymer

  • Alla känner till de ikoniska dofterna från detta märke. Lancome La Vie Est Belle är en klassiker som älskas av kvinnor över hela världen. Presentuppsättningen med denna doft som kommer tillsammans med en minidoft eller parfymerad kosmetika är en underbar present för alla kvinnor. Doften i flakongen med en rosett som symboliserar frihetens vingar och flakongens form som återspeglar ett leende är helt enkelt den perfekta presenten för alla tillfällen.
  • Doften Lancôme Idôle är märkets absoluta bästsäljare. Ge bort presentuppsättningen Idôle till alla som älskar blommiga dofter och i synnerhet rosor, som finns i alla versioner av denna populära doft.

Lancôme kit med kosmetika

  • Uppsättningarna från Lancôme kan också innehålla något annat än parfymer. Märket Lancôme är expert inom kosmetisk hudvård. Om du inte känner dig säker på vilken doft du vill ge bort kan du satsa på uppsättningen Lancôme Génifique med det legendariska serumet som kommer att uppskattas av unga flickor och mogna damer och med den vackra förpackningen blir det en fullträff.
  • Vill du ge bort något till en person som älskar smink? Satsa då igen på Lancôme. Presentuppsättningen Lancôme Hypnôse innehåller allt som sminkälskare behöver och det blir den perfekta överraskningen. Minikittet kommer att uppskattas lika mycket, eller till och med mer än de enskilda produkterna i full storlek. Den perfekta lösningen för små handväskor!

Presentkit Lancôme

Ge bort lite av varje. Med uppsättningen Lancôme som innehåller en blandning av produkter, allt från dofter till vårdprodukter och dekorativ kosmetika kan alla kvinnor känna sig som en prinsessa. Detta franska märke hyllar kvinnan och hjälper kvinnor att finna självförtroende. Dessutom kan du vara säker på att produkterna kommer att göra dina nära och kära utomordentligt glada.