GivenchyDahlia Divin Le Nectar de Parfum Eau de Parfum för Kvinnor

Givenchy Dahlia Divin Le Nectar de Parfum Eau de Parfum för Kvinnor
Givenchy Dahlia Divin Le Nectar de Parfum Eau de Parfum för Kvinnor
Fri leverans
50 ml
819,00kr

I lager | Kod: GIV3984

Produkter kan ha en annan förpackning än den som visas på bilden!

1
Post Nord
onsdag 2021-12-08
Personlig upphämtning
onsdag 2021-12-08
UPS Air Mail
tisdag 2021-12-07

Njut av känslan av mjuk och varm beröring på huden tillsammans med en lätt doftande bris som Givenchy Dahlia Divin Le Nectar De Parfum en eau de Parfum gömmer i sig. Låt dig förföras av den sensuella kvinnligheten.

  • en blommig doft
  • för kvinnor som vill känna sig sensuella
  • förvandlar varje tillfälle till magi

Doftens komposition
Den lyxiga doften kombinerar i sig förtrollande ingredienser i ett djupt raffinerat resultat. Inledningsvis känner du av romantiska blommor av mimosa i kombination med ackord av rosor och romantiska jasmin som snart övergår till jordiga toner av ett dyrbart sandelträ och söta och värmande tonkabönor.

Doftens historia
Doften Givenchy Dahlia Divin Le Nectar De Parfum lyser upp din kvinnliga aura. Den lanserades 2016 och knyter an den framgångsrika doften från serien Dahlia Divin. Denna rikliga eau de Parfum är full av gnistrande dofter som avspeglar de oändliga sanddynerna och doftens karaktär framhävs även i den guldaktiga flakongen.

Flakongens hals pryds av en gyllene tråd och i den genomskinliga kapsylen finns små gyllene blad. Givenchy Dahlia Divin Le Nectar De Parfum kommer att pryda din badrumshylla.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Mimosa
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Ros, Arabisk jasmin
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Sandelträd, Tonkabönor
Doftkategori
blommig, gourmet

Lyxigt mode, förstklassig kosmetika och underbara dofter. Det franska märket Givenchy har ägnat sig åt mode och skönhet i mer än 60 år. Med produkter från detta märke kan du finna din egen, oförglömliga stil och vara dig själv.

Historian bakom märket Givenchy började skrivas 1952 då designern Hubert de Givenchy grundade modehuset som bär hans namn. År 1953 mötte Hubert de Givenchy Audrey Hepburn och ett intensivt samarbete tog sin början. Givenchy skapade filmkostymer och kläder för olika evenemang åt den vackra och hänförande Audrey.

År 1957 lanserade Givenchy doften L'Interdit som ursprungligen hade skapats för den charmanta skådespelerskan. På så sätt föddes företaget Parfums Givenchy. Flera oförglömliga dofter följde och år 1989 utökade märket Givencht sitt sortiment med kosmetika.

Förutom den legendariska Givenchy L'Interdit som lanserades i en nyare tolkning i from av en förtrollande blomdoft blev även dofterna Givenchy Irresistible och Gentleman Givenchy oerhört populära.

Parfymerna från Givenchy är tidlösa och framhäver personligheten hos personen som använder dem och skapar på så sätt en unik doftunderskrift som gör att du aldrig blir glömd.