GivenchyIrresistible Eau de Toilette för Kvinnor

Givenchy Irresistible Eau de Toilette för Kvinnor
Givenchy Irresistible Eau de Toilette för Kvinnor
80 ml
1 001,00kr

I lager | Kod: GIV08988
1
Post Nord
torsdag 2021-12-09
Personlig upphämtning
torsdag 2021-12-09
UPS Air Mail
onsdag 2021-12-08

Slappna av och njut av nya relationer – med andra och med dig själv. Den välbehövliga energin får du när som helst med eau de toilette för dam Givenchy Irresistible. Acceptera utmaningen och fånga varje moment, helst genom att vara dig själv till fullo.

  • en blommig myskdoft med träiga toner
  • i en vacker prismaformad flakong med rena linjer
  • doftens ansikte är modellen Fran Summers

Doftens komposition
Den kvinnliga charmen i doften märks redan från de första tonerna av svarta vinbär och vitt te. Kort därefter tränger sig blommiga toner av iris och ros fram. Basnoterna som stannar med dig längst kännetecknas av ett träigt ceder och samtidigt en ren och mild vit mysk.

Doftens historia
Doften Givenchy Irresistible är livlig, temperamentsfull och autentisk precis som kvinnan som den har skapats för. “Låt oss dansa!“ – denna utmaning avspeglas i doften och bjuder även in dig till att släppa loss och njuta av en känsla av fullkomlig glädje. Varje droppe av denna luftiga doft är dessutom en koncentration av en förförisk sensualitet.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Vitt te, Svarta vinbär
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Iris, Ros
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Ceder från Virginia , Mysk
Doftkategori
blommig, träig, mysk

Lyxigt mode, förstklassig kosmetika och underbara dofter. Det franska märket Givenchy har ägnat sig åt mode och skönhet i mer än 60 år. Med produkter från detta märke kan du finna din egen, oförglömliga stil och vara dig själv.

Historian bakom märket Givenchy började skrivas 1952 då designern Hubert de Givenchy grundade modehuset som bär hans namn. År 1953 mötte Hubert de Givenchy Audrey Hepburn och ett intensivt samarbete tog sin början. Givenchy skapade filmkostymer och kläder för olika evenemang åt den vackra och hänförande Audrey.

År 1957 lanserade Givenchy doften L'Interdit som ursprungligen hade skapats för den charmanta skådespelerskan. På så sätt föddes företaget Parfums Givenchy. Flera oförglömliga dofter följde och år 1989 utökade märket Givencht sitt sortiment med kosmetika.

Förutom den legendariska Givenchy L'Interdit som lanserades i en nyare tolkning i from av en förtrollande blomdoft blev även dofterna Givenchy Irresistible och Gentleman Givenchy oerhört populära.

Parfymerna från Givenchy är tidlösa och framhäver personligheten hos personen som använder dem och skapar på så sätt en unik doftunderskrift som gör att du aldrig blir glömd.