Givenchy Live IrrésistibleEau de Parfum för Kvinnor

Givenchy Live Irrésistible Eau de Parfum för Kvinnor
Givenchy Live Irrésistible Eau de Parfum för Kvinnor
75 ml
878,00kr

Kod: GIV3394 | I lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2020-11-05
UPS Air Mail
fredag 2020-10-30

Parfym beskrivning Givenchy Live Irrésistible
Komposition

Du lever bara en gång och idag är den perfekta dagen att börja leva till fullo. Var dig själv, det är vad som gör dig oemotståndlig, såsom eau de Parfum Givenchy Live Irrésistible. Doften är full av energi, precis som ditt leende och den gömmer i sig en cocktail av fruktiga, blommiga och kryddiga toner som lyser upp dagen.

  • en fruktig och blommig doft med kryddiga toner
  • för kvinnor som vill leva sitt liv till fullo
  • passar både till vardags och vid särskilda tillfällen

Doftens sammansättning
Inledningsvis kommer dina sinnen glädjas av en saftig ananas. Därefter doftar du ros och kryddiga toner. Basen utgörs av ambra som håller längs på huden.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Ananas, Kryddpeppar
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Ros
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Bärnsten
Doftkategori
fruktig, blommig, kryddad

Om märket Givenchy

Lyxigt mode, förstklassig kosmetika och underbara dofter. Det franska märket Givenchy har ägnat sig åt mode och skönhet i mer än 60 år. Med produkter från detta märke kan du finna din egen, oförglömliga stil och vara dig själv.

Historian bakom märket Givenchy började skrivas 1952 då designern Hubert de Givenchy grundade modehuset som bär hans namn. År 1953 mötte Hubert de Givenchy Audrey Hepburn och ett intensivt samarbete tog sin början. Givenchy skapade filmkostymer och kläder för olika evenemang åt den vackra och hänförande Audrey.

År 1957 lanserade Givenchy doften L'Interdit som ursprungligen hade skapats för den charmanta skådespelerskan. På så sätt föddes företaget Parfums Givenchy. Flera oförglömliga dofter följde och år 1989 utökade märket Givencht sitt sortiment med kosmetika.

Förutom den legendariska Givenchy L'Interdit som lanserades i en nyare tolkning i from av en förtrollande blomdoft blev även dofterna Givenchy Irresistible och Gentleman Givenchy oerhört populära.

Parfymerna från Givenchy är tidlösa och framhäver personligheten hos personen som använder dem och skapar på så sätt en unik doftunderskrift som gör att du aldrig blir glömd.

Recensioner Givenchy Live Irrésistible