Gucci Bloom Eau de Parfum för Kvinnor

Gucci Bloom Eau de Parfum för Kvinnor
Gucci Bloom Eau de Parfum för Kvinnor
100 ml
581,00kr

Kod: GUC2871 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2021-01-28
UPS Air Mail
måndag 2021-01-25

Parfym beskrivning Gucci Bloom
Komposition

Vi kvinnor och blommor har mycket gemensamt. Blommors naturliga, ömsinta charm har vi sedan länge.Nu kan vi även låna deras berusande doft.Gucci Bloom för kvinnor är en Eau de Parfum som tar dig till en underbar blommande trädgård fylld av ändlösa rabatter med de allra sköraste blommorna.

  • en känslig, blommig doft
  • för romantiska kvinnor
  • passar främst att användas dagtid

Doftens sammansättning
Bloom är en Eau de Parfum som har en helt igenom blommig doft.Ackord av kaprifol, natthyacint och arabisk hyacint gifter sig i doften och ger den en sofistikerad elegans som är riktigt feminin.Den blommiga aromen stöds av irisrot, som är känd för sin sensualitet och ger doftkompositionen ett efterlängtat djup och gör den fängslande.

Doftens historia
År 2015 blev den italienska designern Alessandro Michele Guccis kreativa chef.Michele är besatt av blommor i alla färger och former och 2017 lanserade han sin första doft, Bloom, som är en hyllning till hans livslånga fascination av blommor.Bloom är en Eau de Parfum som firar kvinnors autenticitet, vitalitet och mångfald.

Den mjuka rosa färgen av blomblad går igen på flaskan som ser ut att vara gjord av äkta porslin. Flaskan kommer i en låda som pryds av ett starkt blomstertryck.Dakota Johnson, Hari Nef och Petra Collins är Blooms ansikten utåt.

Komposition

Composition
Tuberose, Arabisk jasmin, Tryar, Irisrot
Doftkategori
blommig

Om märket Gucci

En progressiv och innovativ vägvisare – Gucci har format modevärlden i nästa hundra år. Dess moderna och eklektiska produktion representerar höjden av italiensk hantverkskonst och kvaliteten och deras känsla för detaljer är enastående.

Det hela började 1921 då en oansenlig man vid namn Guccio Gucci öppnade en verkstad som bearbetade läder. Han hade antagligen ingen aning om att han just namngett en modelegend som skulle komma att ta över världen.

Idag lyser Gucci inte bara upp catwalken utan kollektionen har också utvidgats och omfattar nu även accessoarer, kosmetika och parfymer. Bland de mest kända parfymerna hittar vi den aromatiska herrparfymen Gucci Guilty och den romantiska och blommiga damparfymen Gucci Bloom.

Guccis kreativa chef, Alessandro Michele, har uppfyllt sin vision om att Gucci skulle omdefiniera vad ordet lyx betyder under 2000-talet och försäkra sin plats som ett av de populäraste modehusen i världen.

Recensioner Gucci Bloom