Gucci Guilty Eau de Toilette för Kvinnor

Gucci Guilty Eau de Toilette för Kvinnor
Gucci Guilty Eau de Toilette för Kvinnor
75 ml
587,00kr

Kod: GUC0097 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2021-03-04
UPS Air Mail
måndag 2021-03-01

Parfym beskrivning Gucci Guilty
Komposition

När solen börjar sänka sig på fredagen är tiden inne.Tiden som måste levas till fullo.Känner du igen dig?Gucci Guilty är en Eau de Toilette för bländande, djärva och självständiga kvinnor som lever livet till fullo och bara följer sina egna regler.

  • en sensuell orientalisk och blommig doft
  • för självsäkra kvinnor
  • passar både till vardagen och särskilda tillfällen

Doftens sammansättning
Denna Eau de Toilette öppnar med uppfriskande bergamott, som sedan harmoniskt kompletteras med saftig mandarin och en lätt kryddig rosépeppar.I doftens hjärta döljer sig en stark cocktail av söt persika och svartvinbär blandat med en bukett av syrener, pelargoner och jasmin.Hela doftkompositionen står på en bas av sensuell vit mysk, exotisk patchouli, ambra och söt vanilj.

Doftens historia
Guilty är en Eau de Toilette som kopplas till starka och individualistiska kvinnor som lever i stunden och inte bryr sig om vad andra tycker.Kvinnor som är bländande vackra, djärva, älskar fester och njuter av livet.Den fritänkande skådespelerskan Evan Rachel Wood blev parfymens ansikte utåt när den lanserades 2010.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Rosépeppar, Mandarin, Bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Svarta vinbär, Pelargon, Persika, Syren, Jasmin
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Vit mysk, Bärnsten, Patchouli, Vanilj
Doftkategori
orientalisk, blommig

Om märket Gucci

En progressiv och innovativ vägvisare – Gucci har format modevärlden i nästa hundra år. Dess moderna och eklektiska produktion representerar höjden av italiensk hantverkskonst och kvaliteten och deras känsla för detaljer är enastående.

Det hela började 1921 då en oansenlig man vid namn Guccio Gucci öppnade en verkstad som bearbetade läder. Han hade antagligen ingen aning om att han just namngett en modelegend som skulle komma att ta över världen.

Idag lyser Gucci inte bara upp catwalken utan kollektionen har också utvidgats och omfattar nu även accessoarer, kosmetika och parfymer. Bland de mest kända parfymerna hittar vi den aromatiska herrparfymen Gucci Guilty och den romantiska och blommiga damparfymen Gucci Bloom.

Guccis kreativa chef, Alessandro Michele, har uppfyllt sin vision om att Gucci skulle omdefiniera vad ordet lyx betyder under 2000-talet och försäkra sin plats som ett av de populäraste modehusen i världen.

Recensioner Gucci Guilty