Gucci Intense Oud Eau de Parfum Unisex

2×
Gucci Intense Oud Eau de Parfum Unisex
Gucci Intense Oud Eau de Parfum Unisex
90 ml
1 049,00kr

Kod: GUC1893 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
tisdag 2021-03-09
UPS Air Mail
Redan imorgon torsdag 2021-03-04

Parfym beskrivning Gucci Intense Oud
Komposition

När helst du längtar efter lite lyx och en nypa extravagans kan Guccis unisex Eau de Parfum Intense Oud uppfylla din önskan till fullo. Doftens rika arom kompletterar både män och kvinnors elegans. Känn dig förförd av den tilldragande doftkompositionen som du genast kommer att förälska dig i.

  • en intensiv orientalisk doft
  • för män och kvinnor med sofistikerad smak
  • passar främst till att användas på kvällen och vid kallt väder

Doftens komposition:
Intense Oud lyckas kombinera mycket sensuella och fängslande komponenter på ett otroligt sätt. Läderackord flätas mjukt samman med varmt trä, bärnsten och diverse slags rökelse. Hela kompositionen utgår från de omisskännliga noterna av agarträ (“oud”), en dyrbar och uppskattad ingrediens inom parfymvärlden.

Komposition

Composition
Agarträ, Bärnsten, Läder, Trä-toner , Olibanum, Rökelse
Doftkategori
orientalisk

Om märket Gucci

En progressiv och innovativ vägvisare – Gucci har format modevärlden i nästa hundra år. Dess moderna och eklektiska produktion representerar höjden av italiensk hantverkskonst och kvaliteten och deras känsla för detaljer är enastående.

Det hela började 1921 då en oansenlig man vid namn Guccio Gucci öppnade en verkstad som bearbetade läder. Han hade antagligen ingen aning om att han just namngett en modelegend som skulle komma att ta över världen.

Idag lyser Gucci inte bara upp catwalken utan kollektionen har också utvidgats och omfattar nu även accessoarer, kosmetika och parfymer. Bland de mest kända parfymerna hittar vi den aromatiska herrparfymen Gucci Guilty och den romantiska och blommiga damparfymen Gucci Bloom.

Guccis kreativa chef, Alessandro Michele, har uppfyllt sin vision om att Gucci skulle omdefiniera vad ordet lyx betyder under 2000-talet och försäkra sin plats som ett av de populäraste modehusen i världen.

Recensioner Gucci Intense Oud2