GUERLAINAprès L'Ondée Eau de Toilette för Kvinnor

GUERLAIN Après L'Ondée Eau de Toilette för Kvinnor
GUERLAIN Après L'Ondée Eau de Toilette för Kvinnor
75 ml

Denna varan är för närvarande inte tillgänglig. | Kod: GUR14163

En fräsch komposition med blommiga och pudriga toner kommer att väcka din fantasi.

Tänk dig känslan av morgonregnets förföriskt fräscha doft, där solens varma strålar avspeglas i det våta gräset. Eau de toilette för dam GUERLAIN Après L’Ondée för tankarna till exakt denna stund och anspelar på märkets unika arv och hemliga ingredienser som går tillbaka till 1828.

  • en pudrig och blommig doft
  • mjuk, len och återhållsam
  • passar perfekt till vardagen och kvällen

Doftens komposition
Doftens Après L’Ondée fräscha komposition öppnas med en intensiv anis, som flytande övergår till en pudrig och kryddig blandning av blommor. Du kommer att dofta iris med dess sammetslena karaktär, mjuka toner av nejlika och en aning söta vaniljnyanser. Denna mycket komplexa doft för tankarna till en morgonpromenad på en daggig äng.

Doftens historia
GUERLAIN Après L’Ondée är en del av samlingen Guerlain Legendary. Den utgår från emblematiska dofter som skapats av fem generationer parfymörer. Denna samling hyllar historien och märket Guerlain, samt dess ideal. Ett av dem är mod och en längtan efter nya upptäckter.

Doften Après L’Ondée skapades av Jacques Guerlain år 1906 och är en hyllning av solsken som kommer efter regn. Den omtyckta ikoniska flakongen, som skapats av brodern Raymond Guerlain, pryds av ett lock i form av ett omvänt hjärta som anför till mjuka romantiska toner med jugendstilelement. Eau de toilette Après L’Ondée lanserades år 2021.

Viktig information

Brandfarligt.
Hela texten

Komposition

Doftkategori
orientalisk, blommig

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.