GUERLAINLes Colognes Eau de Fleurs de Cédrat Eau de Cologne för Kvinnor

GUERLAIN Les Colognes Eau de Fleurs de Cédrat Eau de Cologne för Kvinnor
GUERLAIN Les Colognes Eau de Fleurs de Cédrat Eau de Cologne för Kvinnor
100 ml
785,00kr

I lager | Kod: GUR0822
1
Post Nord
torsdag 2021-12-09
Personlig upphämtning
torsdag 2021-12-09
UPS Air Mail
fredag 2021-12-03

Låt dig föras till soliga Medelhavet där doften av mogna citrusfrukter sprider sig genom luften. Den lediga atmosfären av sommardagar återfinns i Guerlain Eau de Fleurs de Cédrat, en Eau de Cologne för kvinnor. Doften är exceptionellt mjuk och frisk och får dig att känna dig fantastisk när som helst under dagen.

Denna Eau de Cologne passar perfekt för varma sommardagar, det är bara att spreja på kläderna när som helst under dagen. Den kan med fördel även kombineras med en Eau de Toilette eller parfym.

  • en citrusdoft
  • doftkompositionen skapades av Jacques Guerlain
  • perfekt för sommaren

Doftens komposition
Huvudrollen i denna rena och lätt pikanta doft spelas av citrusfrukter. Du känner av uppfriskande och saftig citron, lite ovanlig sukatcitron och blommiga toner av verbena.

Doftens historia
Guerlain Eau de Fleurs de Cédrat skapades av Jacques Guerlain 1920. I doftkompositionen fångade han Medelhavets friskhet och inspirationen kom från det otroliga landskapet kring den franska Rivieran. Doften kommer i en flaska som pryds av de 69 bin som är så typiska för Guerlain.

Komplett sammansättning

#11252 ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TRIETHYL CITRATE, CITRAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, BHT, GERANIOL, FARNESOL, CITRONELLOL Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Doftkategori
citrus

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.