GUERLAIN Insolence Eau de Parfum för Kvinnor

GUERLAIN Insolence Eau de Parfum för Kvinnor
GUERLAIN Insolence Eau de Parfum för Kvinnor
100 ml

Kod: GUR0055 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Parfym beskrivning GUERLAIN Insolence
Komposition

Ny, men ändå märkligt bekant. Sådan är eau de Parfum för dam Guerlain Insolence. Den utmärker sig inte bara med sin berusande doft utan även med sin unika historia som förknippas med det eleganta franska hovet under 1800-talet. Dofta på denna parfym och låt dig föras till en tid då man inte snålade med elegans.

  • en blommig och fruktig doft
  • för alla kvinnor som längtar efter lyx
  • passar både till vardags och vid speciella tillfällen

Doftens komposition:
Först kommer du överraskas av mystiska toner av röda bär i kombination med mogna hallon och citrus. Den söta doften ersätts senare med en arom av rosenblad och fioler. Det långsamma förspelet kombineras med ett starkt orientaliskt sandelträ, sav och en jordig mysk i doftens bas.

Doftens historia:
Doften Guerlain Insolence bär på en riktigt fascinerande historia. Den skapades redan 1853 för kejsarinnan Eugenia, hustrun till Napoleon III. Det var ett verk av mästarparfymören Pierre-François-Pascal Guerlain. Doften utmärker sig med sin rosa- och lilafärgade flakong med en gyllene kapsyl som är en hyllning till den franska parfymkonsten.

Komposition

Composition
Iris, Bär, Appelsinblomma , Violett
Doftkategori
fruktig, blommig

Om märket GUERLAIN

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.

Recensioner GUERLAIN Insolence