GUERLAIN La Petite Robe Noire IntenseEau de Parfum för Kvinnor

GUERLAIN La Petite Robe Noire Intense Eau de Parfum för Kvinnor
GUERLAIN La Petite Robe Noire Intense Eau de Parfum för Kvinnor
75 ml
644,00kr

Kod: GUR13172 | I lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
tisdag 2020-11-03
UPS Air Mail
onsdag 2020-10-28

Parfym beskrivning GUERLAIN La Petite Robe Noire Intense
Komposition

Din doft kommer vara lika förförisk som varje rörelse du gör i en perfekt passande klänning. Guerlain La Petite Robe Noire är en Eau de Parfum för kvinnor som representerar stil och elegans, i form av en oförglömlig doftkomposition som gör dig absolut oemotståndlig för alla omkring dig.

  • en blommig gourmetdoft
  • en överraskande doftkomposition som garanterat förtrollar dig
  • i en ikonisk flakong i midnattsblå färg

Doftens sammansättning
Först ut glädjer doften av björnbär med en touch av hallon dina sinnen, åtföljd av söta citrustoner av bergamott. Sedan känner du av en blomstertrio som domineras av berusande ros, tillsammans med jasmin och apelsinblomma. Tack vare den läckra doften av sockervadd, i kombination med vanilj och sandelträ, som utvecklas bäst i doftens avslutning, kommer du alltid att sticka ut.

Doftens historia
Hade La Petite Robe-kollektionen varit en garderob, skulle Guerlain La Petite Robe Noire-doften vara det mest eleganta klädesplagget. Detta intensiva Eau de Parfum är svår att motstå, inte bara på grund av själva innehållet utan även för sin flakong.

Dess ikoniska design, i form av ett inverterat hjärta, har en mystisk blå färg och är dekorerad med en siluett av en svart klänning med bara axlar. Det här snittet ser ut som om du skulle kunna sväva iväg direkt och nå stjärnorna.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Bergamott, Hallon, Blåbär
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Appelsinblomma , Jasmin, Ros
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Patchouli, Sandelträd, Vanilj, Vit mysk, Sockervadd
Doftkategori
blommig, gourmet

Om märket GUERLAIN

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.

Recensioner GUERLAIN La Petite Robe Noire Intense