GUERLAIN Les Absolus d'Orient Bois MystérieuxEau de Parfum Unisex

GUERLAIN Les Absolus d'Orient Bois Mystérieux Eau de Parfum Unisex
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Bois Mystérieux Eau de Parfum Unisex
125 ml

Kod: GUR13184 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Bevaka tillgängligheten av varor

Vi meddelar dig gärna via e-post när varorna finns i lager. Naturligtvis är det upp till dig om du vill använda erbjudandet.

Genom denna sändning godkänner du e-post bearbetning för att informeras av Notino s.r.o. om tillgängligheten för en viss produkt. Du har rätt att återkalla ditt samtycke. Läs mer på integritetspolicy.

Parfym beskrivning GUERLAIN Les Absolus d'Orient Bois Mystérieux
Komposition

Natten är mörk... Så mörk att den avslöjar all sin magi. Guerlain Les Absolus d'Orient Bois Mystérieux är en Eau de Parfum som döljer atmosfären av en djup natt, uttryckt genom cederträ, patchouli och myrra.

Guerlain Bois Mystérieux är en doft perfekt för både kvinnor och män, tack vare sin djärva doftkomposition med en touch av Orienten.

  • en doft med lyxiga, träiga noter och en touch av läder
  • en unisex-doft för både kvinnor och män
  • innehåller noter av sällsynt saffran

Doftens sammansättning
Först känner du noter av neroli och lagerträd. Därefter utvecklas cederträ, patchouli, saffran och jasmin, åtföljda av läder och myrra som utgör doftens basnoter och varar längst.

Doftens historia
Guerlain Bois Mystérieux är en del av kollektionen av varma orientaliska dofter Les Absolus d'Orient, som representerar Orientens skönhet. De innehåller förstklassiga ingredienser, bland annat sällsynta träslag och kryddor.

Doften Bois Mystérieux döljer noter av sällsynt saffran, särskilt skapade av parfymören Thierry Wasser endast för kollektionen Absolus d’Orient. Det handlar om en oerhört värdefull ingrediens därför att blommor av saffranskrokus måste plockas inom 48 timmar, annars vissnar de.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Neroli, Lager
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Patchouli, Saffran, Jasmin, Cederträ
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Läder, Myrra
Doftkategori
läder

Om märket GUERLAIN

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.

Recensioner GUERLAIN Les Absolus d'Orient Bois Mystérieux