GUERLAIN L'Heure Bleue Eau de Toilette för Kvinnor

GUERLAIN L'Heure Bleue Eau de Toilette för Kvinnor
GUERLAIN L'Heure Bleue Eau de Toilette för Kvinnor
50 ml

Kod: GUR1098 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Parfym beskrivning GUERLAIN L'Heure Bleue
Komposition

Föreställ dig den unika stunden då solen sjunker nedanför horisonten men natten ännu inte har fallit. Det är som om tiden har stannat och vi befinner oss i harmoni med världen och ljuset. Magin i denna stund återfinns i Guerlain L'Heure Bleue, en Eau de Toilette för kvinnor.

Huvudrollen i denna doftkomposition spelas av toner av viol och iris, som kompletteras av vanilj, som bokstavligen stryker dina sinnen.

  • en blommig doft med en orientalisk och pudrig touch
  • skapad av Jacques Guerlain 1912
  • inspirerad av ögonblicket mellan solnedgången och en natthimmel full av stjärnor

Doftens komposition
Inledningen består av aromatisk anis och uppfriskande citrustoner av bergamott. I doftens hjärta sprider sig nejlika och neroli, som ger doften sensualitet. Doftens grund, som dröjer sig kvar längst på huden, består av orientaliska och pudriga toner. Dessa består av viol, iris, läcker vanilj, bensoe och exotiska tonkabönor.

Doftens historia
Doften Guerlain L’Heure Bleue skapades av Jacques Guerlain 1912. Inspirationen till doften kom från den stund på dagen som han tyckte så mycket om, då solen försvinner bortanför horisonten och himlen färgas i sammetsfärger och väntar på sina stjärnor. Den lyxiga flaskan i jugendstil, som återspeglar doftens romantiska karaktär, designades av Georges Chevalier.

Komposition

Composition
Iris, Vanilj, Violett
Doftkategori
orientalisk, blommig

Om märket GUERLAIN

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.

Recensioner GUERLAIN L'Heure Bleue