GUERLAINSamsara Eau de Toilette för Kvinnor

GUERLAIN Samsara Eau de Toilette för Kvinnor
GUERLAIN Samsara Eau de Toilette för Kvinnor
75 ml
1 144,00kr

Kod: GUR14253 | I lager
1
Post Nord
onsdag 2021-09-22
Personlig upphämtning
onsdag 2021-09-22
UPS Air Mail
tisdag 2021-09-21

Beskrivning GUERLAIN Samsara
Komposition

Upptäck en doft som förvandlar dig till en perfekt förförisk dam på ett enda ögonblick, precis som ett mirakulöst elixir. Guerlain Samsara är en Eau de Toilette som gömmer just en sådan charm. Den låter dig uppleva en känsla av extraordinär sensualitet som ingen kan missa.

  • en orientalisk och träig doft
  • för kvinnor som vill känna sig sensuella
  • harmonisk och förtrollande samtidigt 

Doftens komposition
De delikata och överraskande noterna av jasminblomma träder fram i doftens inledning, som varken dominerar eller sticker ut. Ylang ylang, som träder fram därefter, mjuknar elegant dess distinkta arom, samtidigt som den smälter samman med varma ackord av jordiskt sandelträ. Doftens avslutning består av en blommig touch av iris, ovanliga tonkabönor och klassisk vanilj, som vackert kombinerar och harmoniserar hela blandningen.

Doftens historia
Det är inte bara doften Guerlain Samsara:s komposition som fångar din uppmärksamhet utan även dess väldigt intressanta flakong med ett motiv av bin. Den designades 1853 av Pierre-François-Pascal Guerlain för kejsarinnan Eugenia, fru till Napoleon III.

Viktig information

Brandfarligt.
Hela texten

Komposition

Composition
Iris, Sandelträd, Vanilj, Ylang-Ylang, Jasmin, Tonkabönor
Doftkategori
orientalisk, träig

Om märket GUERLAIN

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.

Recensioner GUERLAIN Samsara