GUERLAIN Terracotta Le Parfum Eau de Toilette för Kvinnor

GUERLAIN Terracotta Le Parfum Eau de Toilette för Kvinnor
GUERLAIN Terracotta Le Parfum Eau de Toilette för Kvinnor
100 ml

Kod: GUR1242 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Parfym beskrivning GUERLAIN Terracotta Le Parfum
Komposition

Guerlain Terracotta Le Parfum är en Eau de Toilette som gömmer solens gyllene strålar under sitt lock. Den sensuella doftkompositionen är en blandning av fina noter av tahitigardenia och färsk bergamott och påminner om ett exotiskt, soligt paradis.

  • en blommig doft
  • för alla kvinnor med en romantisk själ
  • perfekt för varje tillfälle

Doftens sammansättning
De fängslande och uppfriskande noterna av bergamott fångar dig på en gång, och åtföljs gradvis av delikat tahitigardenia, samt aromatiska och varma ackord av ylang ylang. Doftens avslutande element, som perfekt framhäver alla doftande ingredienser, är söt vanilj.

Doftens historia
Doften Guerlain Terracotta Le Parfum har skapats för att fira 30-årsjubileet av den legendariska bronzern Terracotta från Guerlain-modehuset. Upptäck solens charm och attraktion. De finns dolda i en enda flakong.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Ylang-Ylang, Tahitigardenia
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Vanilj
Doftkategori
blommig

Om märket GUERLAIN

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.

Recensioner GUERLAIN Terracotta Le Parfum