Hallonfröolja

Hallonfröolja har otroliga regenererande och antioxidanta effekter. Den lindrar torr och eksembenägen hud och är även lämplig för spädbarn. Prova hallonfröolja och upptäck själv vilka fantastiska effekter den har!

Hallonfröolja för hår

Finns det något som gör det lättare att kamma ut håret? Svaret är hallonfröolja. Applicera oljan i längderna efter att du tvättat håret för att det ska gå lättare att kamma ut det. Du kan även säga adjö till torra och slitna toppar. Applicera helt enkelt hallonfröolja i håret och hårbottnen innan du tvättar det.

Hallonfröolja för hud

Om du vill att din hy ska se ung och fräsch ut är hallonolja exakt det du behöver. Oljan är rik på E-vitamin som bryter ner fria radikaler, vilket förhindrar att huden åldras i förtid samt motverkar cellskador.

Hallonfröolja är också rik på omega-6 och omega-3-fettsyror, som gör huden mjuk och tillför näring. Massera in oljan med runda rörelser och glöm inte att även applicera den på halsen och i ringningen.

Hallonfröolja vid solning

Hallonolja är ett perfekt komplement till solkrämer. Oljan främjar hudens naturliga skydd mot solen så att den absorberar en del av UVA- och UVB-strålningen. Efter att du har solat hjälper den återigen till genom att återställa hudens vitalitet och fuktnivå.

På notino.se hittar du organisk hallonolja från Saloos, Dr. Feelgood och andra populära märken till fantastiska priser. Prova du med!