Hermes Eau des Merveilles BleueEau de Toilette för Kvinnor

Hermes Eau des Merveilles Bleue Eau de Toilette för Kvinnor
Hermes Eau des Merveilles Bleue Eau de Toilette för Kvinnor
30 ml
693,00kr

Kod: HER01812 | Mer än 5 st finns i lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-11-06
UPS Air Mail
tisdag 2020-11-03

Parfym beskrivning Hermes Eau des Merveilles Bleue
Komposition

Eau de Toilette Hermes Eau des Merveilles Bleue är en dynamisk men mystisk doft som skapar en utomordentligt attraktiv aura runt dig.

  • aromatisk doft
  • för en modern självsäker kvinna
  • för daglig bruk

Komposition

Composition
Patchouli, Trä-toner , Sjö-noter
Doftkategori
aromatisk, akvatisk

Om märket Hermes

Det franska märket Hermès är berömt för sina läderhandväskor och silkeshalsdukar och symboliserar genuin lyx i modevärlden. Märket står för förstklassig kvalitet, precision och elegans vilket återspeglas i parfymerna från Hermès.

Märkets historia sträcker sig ända tillbaka till 1837 när Thierry Hermès öppnade sin egen butik och började sälja förstklassiga hästsadlar, träns och andra ridtillbehör under märket Hermès. Så småningom ersattes hästvagnarna av bilar vilket märket anpassade sig till genom att lansera läderväskor, ryggsäckar och handväskor. Den ikoniska Kelly bag namngiven efter furstinnan av Monaco Grace Kelly och den legendariska Birkin bag, framtagen i samarbete med skådespelerskan Jane Birkin hör ännu idag till de mest renommerade handväskorna genom tiderna.

Den första parfymen Hermès såg världens ljus i mitten av förra århundradet. Nu har märket fler än 100 dofter. Den populäraste Hermès-parfymen för män är den träiga och kryddiga Hermès Terre d’Hermès med citrustoner. Hos kvinnorna är favoriten den framgångsrika Hermès-doften Twilly d’Hermès med aromatisk ingefära och citrus.Värt att nämnas är också den blommiga doften för kvinnor Hermès Kelly Calèche, unisex-eau de toiletten Hermès Le Jardin De Monsieur Li eller rakvattnet Hermès.

Recensioner Hermes Eau des Merveilles Bleue