Hermes Jour d'Hermès GardéniaEau de Parfum för Kvinnor

Hermes Jour d'Hermès Gardénia Eau de Parfum för Kvinnor
Hermes Jour d'Hermès Gardénia Eau de Parfum för Kvinnor
85 ml

Kod: HER0787 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!

Parfym beskrivning Hermes Jour d'Hermès Gardénia
Komposition

Eau de Parfum Hermes Jour d'Hermes Gardénia står för optimism och en känsla av fullständig lycka. Låt dig själv omfamnas av en doft som kommer att ge dig ett gott humör under hela dagen!

  • blommig doft
  • för en romantisk kvinna
  • för daglig bruk, men även för speciella tillfällen

Komposition

Composition
Gardenia, Tuberose, Jasmin, Ros
Doftkategori
blommig

Om märket Hermes

Det franska märket Hermès är berömt för sina läderhandväskor och silkeshalsdukar och symboliserar genuin lyx i modevärlden. Märket står för förstklassig kvalitet, precision och elegans vilket återspeglas i parfymerna från Hermès.

Märkets historia sträcker sig ända tillbaka till 1837 när Thierry Hermès öppnade sin egen butik och började sälja förstklassiga hästsadlar, träns och andra ridtillbehör under märket Hermès. Så småningom ersattes hästvagnarna av bilar vilket märket anpassade sig till genom att lansera läderväskor, ryggsäckar och handväskor. Den ikoniska Kelly bag namngiven efter furstinnan av Monaco Grace Kelly och den legendariska Birkin bag, framtagen i samarbete med skådespelerskan Jane Birkin hör ännu idag till de mest renommerade handväskorna genom tiderna.

Den första parfymen Hermès såg världens ljus i mitten av förra århundradet. Nu har märket fler än 100 dofter. Den populäraste Hermès-parfymen för män är den träiga och kryddiga Hermès Terre d’Hermès med citrustoner. Hos kvinnorna är favoriten den framgångsrika Hermès-doften Twilly d’Hermès med aromatisk ingefära och citrus.Värt att nämnas är också den blommiga doften för kvinnor Hermès Kelly Calèche, unisex-eau de toiletten Hermès Le Jardin De Monsieur Li eller rakvattnet Hermès.

Recensioner Hermes Jour d'Hermès Gardénia