Tillbaka till huvudinnehållet

Jaguar parfym

Om Jaguar parfym

Dofterna för män från märket Jaguar är precis som de ikoniska bilarna av samma märke – personliga, dynamiska och manliga. Den varumärkesspecifika exakta och tidlösa designen är också en självklarhet. 

Den första lyxbilen Jaguar körde ut på Storbritanniens gator 1935. Företaget som tillverkade bilen hette då fortfarande Swallow Sidecars Company och grundades 1922 av Sir William Lyons och William Walmsley som ett företag för tillverkning av sidvagnar för motorcyklar. Företaget bytte namn till Jaguar först efter andra världskriget. 

1988 lanserades den första parfymen från Jaguar med namnet Jaguar for Men. Parfymen innehöll aromatiska kryddor, toner av basilika och värmande trätoner vilket gjorde den till en fulländad accessoar för älskare av bilar fullpackade med hästkrafter. Med tiden tillkom ytterligare dofter – den aromatiska Eau de toiletten Jaguar Pace med rosmarin och peppar, den orientaliska Jaguar Classic med fräsch citrus och kryddor, Jaguar Classic Gold med en aromatisk doft från frukt- och tränoter eller den orientaliska och träiga Jaguar Vision som kommer att fängsla dig med sitt perfekta samspel av toner från ananas, äpplen och sandelträ.

hela texten dölja texten