Jimmy Choo BlossomEau de Parfum för Kvinnor

Jimmy Choo Blossom Eau de Parfum för Kvinnor
Jimmy Choo Blossom Eau de Parfum för Kvinnor
100 ml
509,00kr

Kod: JCH0428 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
onsdag 2020-12-02
UPS Air Mail
Redan imorgon torsdag 2020-11-26

Parfym beskrivning Jimmy Choo Blossom
Komposition

Söta hallon, saftiga röda bär, blommande rosor och en rejäl dos temperament med en droppe sensualitet. Allt detta gömmer sig i eau de parfum för dam Jimmy Choo Blossom vars doftkomposition kommer att ge dig massor av komplimanger.

  • en fruktig och blommig doft
  • för moderna kvinnor som vill känna sig självsäkra
  • perfekt för våren och sommaren

Doftens komposition
Först känner du av söta hallon, saftiga röda bär och uppfriskande citrusfrukter. Därefter doftar du en berusande ros och vialer. Doftens bas, som håller längst, utgörs av värmande toner sandelträ med en sensuell mysk.

Doftens historia
Eau de parfum Jimmy Choo Blossom är inspirerad av den somriga party-stämningen . Doften lanserades först 2015 och bakom dess doftkomposition står parfymören Louise Turner.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Citrusfrukt, Hallon, Röda bär
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Ros, Luktärt
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Sandelträd, Mysk
Doftkategori
fruktig, blommig

Om märket Jimmy Choo

Alla parfymer från Jimmy Choo är lika vackra och stilfulla som skorna från samma ikoniska märke. Det gör att de kompletterar din look vart du än ska. Din outfit når helt enkelt perfektion tillsammans med en av dessa lyxiga och djärva dofter.

Den världskända designern är känd för sin extravaganta stil som också märks i utformningen av hans unika parfym flaskor som sticker ut i mängden tack vare sin design. Sofistikerad, originell och något excentrisk är ord som även skulle kunna användas för att beskriva doftens komposition.

Damparfymen Jimmy Choo Flash kommer att hänföra dig med sin friska blomsteressens och milda ton. Jimmy Choos Eau de Parfum Blossom är mer temperamentsfull och betonar din naturliga attraktionskraft, och Jimmy Choo Fever kommer att förtrolla dig med sin söta varma doft med en lätt orientalisk touch.

Från kollektionen Jimmy Choo Man är det värt att satsa på Man Blue, en Eau de Toilette som rör sig i takt med dagens dynamiska livsstil. Man Ice å andra sidan är en träaktig aromatisk klassiker med en framträdande ton av citron. Njut av en lyxig och djärv doft från Jimmy Choo.

Recensioner Jimmy Choo Blossom