Jimmy Choo For WomenEau de Parfum för Kvinnor

1×
Jimmy Choo For Women Eau de Parfum för Kvinnor
Jimmy Choo For Women Eau de Parfum för Kvinnor
100 ml
757,00kr

Kod: JCH0108 | I lager
1
En present till dig
Handla över 500 kr och välj en av flera populär MEDIBLANC tandkräm i kundkorgen.
En present till dig
En present till dig
En present till dig
En present till dig
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2020-08-13
UPS Air Mail
tisdag 2020-08-11

Parfym beskrivning Jimmy Choo For Women
Komposition

Jimmy Choo For Women Eau de Parfum i en flaska kombinerar ren kvinnlighet med lyx och stil. Resultatet är en magiskt attraktiv doft, med inslag av blommor och frukt, som lockar till sensuell förförelse.

  • Fruktig chypre-doft.
  • För starka moderna kvinnor.
  • Passar både till vardags och vid speciella tillfällen.

Doftens komposition
Här upptäcker du de mystiska ingredienserna som gör doften extremt tilltalande. Upplev i inledningen de söta noterna av italiensk apelsin- och päronnektar, som omedelbart ersätts av en exotisk tigerorkidé. Doftkonserten avslutas med söt karamell i kombination med indonesisk patchouli.

Doftens historia
Doften Jimmy Choo For Women såg dagens ljus år 2011 och har sedan dess skänkt glädje åt kvinnor och flickor runt om i världen. Förutom den charmiga doften kommer dina sinnen också att glädjas av den designade rosa flaskan, som är lika graciös som denna malaysiska designers övriga skapelser.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Päron, Italiensk apelsin
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
tigerorkidé
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Patchouli, Kola
Doftkategori
fruktig, ekmossa

Om märket Jimmy Choo

Alla parfymer från Jimmy Choo är lika vackra och stilfulla som skorna från samma ikoniska märke. Det gör att de kompletterar din look vart du än ska. Din outfit når helt enkelt perfektion tillsammans med en av dessa lyxiga och djärva dofter.

Den världskända designern är känd för sin extravaganta stil som också märks i utformningen av hans unika parfym flaskor som sticker ut i mängden tack vare sin design. Sofistikerad, originell och något excentrisk är ord som även skulle kunna användas för att beskriva doftens komposition.

Damparfymen Jimmy Choo Flash kommer att hänföra dig med sin friska blomsteressens och milda ton. Jimmy Choos Eau de Parfum Blossom är mer temperamentsfull och betonar din naturliga attraktionskraft, och Jimmy Choo Fever kommer att förtrolla dig med sin söta varma doft med en lätt orientalisk touch.

Från kollektionen Jimmy Choo Man är det värt att satsa på Man Blue, en Eau de Toilette som rör sig i takt med dagens dynamiska livsstil. Man Ice å andra sidan är en träaktig aromatisk klassiker med en framträdande ton av citron. Njut av en lyxig och djärv doft från Jimmy Choo.

Recensioner Jimmy Choo For Women