Jojobaolja

Filter
Prisintervall

ända tills

Se vilka effekter jojobaolja ger

Letar du efter en allsidig vårdprodukt för huden, hårbotten och håret? Prova jojobaolja som har ett antal fantastiska egenskaper och som verkligen ger vård från topp till tå.

Vad är jojobaolja?

Tekniskt sett är jojoba ingen olja utan ett flytande vegetabiliskt vax som kommer från en växt som heter jojoba. Inom kosmetika är jojoba mycket populär på grund av sin förmåga att binda fukt till huden. Den innehåller vitamin E, B-komplex, zink, koppar, selen, krom och jod och rikligt med omättade fettsyror.

Jojobaolja för huden i ansiktet och hårbotten

  • ✓ Absorberas mycket lätt och skapar ingen fet film på huden.
  • ✓ Fantastiska hydratiserande egenskaper och skyddar huden från att torkas ut.
  • ✓ Regenererar effektivt små ärr.
  • ✓ Passar alla hudtyper, inklusive känslig barnhy.
  • ✓ Bidrar till att rengöra porerna och motverkar att huden blir fet.

Jojobaolja för håret

Jojobaolja är perfekt för hårinpackningar. Håret blir lätt att borsta ut, det blir vackert glansigt och mjäll försvinner. Förutom detta kan den även användas som solskydd. Den innehåller nämligen ett naturligt skyddande UV-filter. Det räcker att massera in ett par droppar i håret innan du börjar sola dig. Och sist men inte minst är den perfekt för barns känsliga och fina hår.

Jojobaolja mot akne

Jojobaolja har nästan en fenomenal verkan mot akne. I sin rena form är den alltför stark och därför ska den blandas med ett kylande aloe vera-gel. Emulsionen som uppstår åtgärdar finnar, återfuktar huden och gör den mjuk och slät.

Älskar du jojobaolja lika mycket som vi? På notino.se finner du biologisk jojobaolja av hög kvalitet eller kallpressad jojobaolja och även andra produkter som innehåller jojoba.