KenzoFlower by Kenzo Hand- & nagelkräm för Kvinnor

Kenzo Flower by Kenzo Hand- & nagelkräm för Kvinnor
Kenzo Flower by Kenzo Hand- & nagelkräm för Kvinnor
20 ml
144,00kr

I lager | Kod: KZO04090
1
Post Nord
onsdag 2021-12-08
Personlig upphämtning
onsdag 2021-12-08
UPS Air Mail
tisdag 2021-12-07

Från och med nu kommer dina händer inte bara få perfekt näring, utan också dofta gott. Kenzo Flower by Kenzo Flower by Kenzo är en parfymerad handkräm som intensivt vårdar din hud, med en oemotståndlig doft som kommer att glädja dina sinnen.

Egenskaper:

  • som alla kvinnor kommer att uppskatta
  • regenererar
  • skyddar mot negativt påverkan av miljön
  • tillsammans med doften passar den perfekt som gåva

Så här använder du:
Applicera handkräm efter eget behov och massera in tills krämen har absorberats.

Komposition

Konsistens
kräm

Originalitet, kreativitet och en kombination av exotiska detaljer inspirerade av orientalisk kultur. Detta är lyxmärket Kenzo - ett viktigt modehus och parfymmärke. Märkets motto lyder: “för en vacker värld“ och återspeglar energi, glädje, antikonformism och inspiration från naturen.

Bakom märket står designern Kenzo Takada. Han flyttade från Japan till Paris där han år 1970 öppnade sin första butik. Märket kännetecknas av en kombination traditionella japanska detaljer med europeisk stil och fransk elegans.

Parfymerna Kenzo är precis som märket självt – lekfulla, färgglada och originella. Den mest omtyckta parfymen för damer är utan tvekan Flower by Kenzo som svarar på frågan: “Hur skulle en vallmoblomma dofta om den hade någon doft?“ En annan intressant doft är parfym för dam Kenzo Amour med toner av vanilj, en serie originella dofter Kenzo World eller doften L’Eau Kenzo. Kenzo Homme är å andra sidan en intressant eau de parfum för men.