Kenzo Jungle Homme Eau de Toilette för män

Kenzo Jungle Homme Eau de Toilette för män
Kenzo Jungle Homme Eau de Toilette för män
Kampanj
100 ml
525,00kr

Kod: KZO0075 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2021-05-14
UPS Air Mail
måndag 2021-05-10

Beskrivning Kenzo Jungle Homme
Komposition

En längtan efter frihet, svängrum och starka känslor – just detta utstrålar denna träiga citrusdoft. Kenzo Jungle Homme för män är en Eau de Toilette som blandar olika essenser från hela världen för att skapa en omisskännlig doft.

  • en träig citrusdoft
  • för modiga män
  • passar både till vardags och vid speciella tillfällen

Doftens komposition
Doftens inledning öppnar med ett härligt samspel av citrustoner i form av lime, citron och bergamott, som kompletteras av fängslande kanel. Ackord av muskotnöt, sensuell kardemumma, kryddig peppar och ambra träder sedan fram i doftens hjärta. Slutligen smeks dina sinnen av doftens bas, där du känner av träiga toner, javarökelse, varmt cederträ, sandelträ och vetiver. Kort sagt, en riktig djungel!

Doftens historia
Efter att ha lanserat damparfymerna Tiger och Elephant kom Kenzo med doften Jungle Homme för män. Parfymören Olivier Cresp står bakom denna doftkomposition som lanserades 1998.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Muskot, Lime
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Mate, Kanel
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Guaiac-träd, Benzoin, Cederträ
Doftkategori
citrus, träig

Om märket Kenzo

Originalitet, kreativitet och en kombination av exotiska detaljer inspirerade av orientalisk kultur. Detta är lyxmärket Kenzo - ett viktigt modehus och parfymmärke. Märkets motto lyder: “för en vacker värld“ och återspeglar energi, glädje, antikonformism och inspiration från naturen.

Bakom märket står designern Kenzo Takada. Han flyttade från Japan till Paris där han år 1970 öppnade sin första butik. Märket kännetecknas av en kombination traditionella japanska detaljer med europeisk stil och fransk elegans.

Parfymerna Kenzo är precis som märket självt – lekfulla, färgglada och originella. Den mest omtyckta parfymen för damer är utan tvekan Flower by Kenzo som svarar på frågan: “Hur skulle en vallmoblomma dofta om den hade någon doft?“ En annan intressant doft är parfym för dam Kenzo Amour med toner av vanilj, en serie originella dofter Kenzo World eller doften L’Eau Kenzo. Kenzo Homme är å andra sidan en intressant eau de parfum för men.

Recensioner Kenzo Jungle Homme