Kenzo L'Eau Kenzo 2 Eau de Toilette Unisex

Kenzo L'Eau Kenzo 2 Eau de Toilette Unisex
Kenzo L'Eau Kenzo 2 Eau de Toilette Unisex
100 ml
289,00kr

Kod: KZO04105 | I lager
1
En present till dig
Handla Kenzoprodukter för över 620 kr och få en praktisk dukpåse i gåva.
En present till dig
En present till dig
En present till dig
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
onsdag 2021-03-03
UPS Air Mail
fredag 2021-02-26

Parfym beskrivning Kenzo L'Eau Kenzo 2
Komposition

Frisk och ren, precis som vattnet som hämtar sin energi från jordens hjärta. Sådan är Kenzo L’Eau Kenzo 2, en unisex Eau de Toilette vars lätta och uppfriskande doftkomposition passar både kvinnor och män perfekt. Den passar särskilt bra till varma sommardagar, då den ger dig en fräsch känsla.

  • en aromatisk och akvatisk citrusdoft
  • en unisex doft för både män och kvinnor
  • perfekt för varma dagar

Doftens komposition
Inledningen till denna friska doftkomposition består av saftig apelsin, grapefrukt och kryddig ingefära. Därefter träder enbär fram tillsammans med omisskännlig lavendel. Basnoterna i doften Kenzo L'Eau Kenzo präglas av varmt cederträ och vetiver.

Komposition

Composition
Apelsin, Ingefära, En
Doftkategori
aromatisk

Om märket Kenzo

Originalitet, kreativitet och en kombination av exotiska detaljer inspirerade av orientalisk kultur. Detta är lyxmärket Kenzo - ett viktigt modehus och parfymmärke. Märkets motto lyder: “för en vacker värld“ och återspeglar energi, glädje, antikonformism och inspiration från naturen.

Bakom märket står designern Kenzo Takada. Han flyttade från Japan till Paris där han år 1970 öppnade sin första butik. Märket kännetecknas av en kombination traditionella japanska detaljer med europeisk stil och fransk elegans.

Parfymerna Kenzo är precis som märket självt – lekfulla, färgglada och originella. Den mest omtyckta parfymen för damer är utan tvekan Flower by Kenzo som svarar på frågan: “Hur skulle en vallmoblomma dofta om den hade någon doft?“ En annan intressant doft är parfym för dam Kenzo Amour med toner av vanilj, en serie originella dofter Kenzo World eller doften L’Eau Kenzo. Kenzo Homme är å andra sidan en intressant eau de parfum för men.

Recensioner Kenzo L'Eau Kenzo 2