Tillbaka till huvudinnehållet

Kérastase Chronologiste

Precis som huden förändras med tiden förändras även håret. Många kvinnor börjar användaanti-aging-kosmetika i sin dagliga vårdrutin när de är omkring 25 år, men detta ger ingen effekt för håret. Rätt typ av ingredienser kan bevara håret vid hälsa, göra det elastiskt och lystrande. Kollektionen Kérastase Chronologiste har utformats så att hårbotten och hårfibrerna får professionell vård som förhindrar för tidigt åldrande.

hela texten dölja texten

Upptäck rutinvården Chronologiste rutinní sammansatt med 5 effektiva anti-aging-produkter som kombinerar spjutspetsteknik och en sensuell upplevelse.

Rengöring

Den grundliga rengöringen fortsätter med användning av schampot Kérastase Chronologiste Bain Régénérant. Hyaluronsyran återfuktar hårfibrerna märkbart vilket är avgörande för att bevara hårets smidighet och glans som förloras med stigande ålder. Regelbunden dosering av de antioxidanta ämnena som finns i schampot bidrar till starkare och motståndskraftigare hår. 

hela texten dölja texten

Näring

Nästa steg i din anti-aging-vård bestående av masken Kérastase Chronologiste Masque Intense Régénérant ger intensiv näring åt hårfibrerna tack vare ingrediensen abyssine. Denna unika och mycket effektiva molekyl kommer från havets djup. Abyssine bidrar till att lugna hårbotten och fyller ut och återfuktar hårfibrerna. Masken åtgärdar också frissigt hår och ger håret en sammetslen känsla.

hela texten dölja texten

Skydd

Förbered ditt detoxifierade och näringssatta hår för styling i steg fyra i denna rutinvård med Kérastase Chronologiste Thermique Régénérant. Detta termiska skydd skyddar håret från värmeskador upp till 230 °C och framhäver samtidigt hårets glans. Det innehåller vitamin E som reducerar negativ verkan från UV-strålning vilket är viktigt för att förhindra för tidigt åldrande av hårfibrerna.

hela texten dölja texten

Glans

Hårets kutikula försvagas med tiden och därmed förlorar håret sin glans, det blir skört och skadas lätt. Den näringsrika parfymerade oljan Kérastase Chronologiste Huile De Parfum är ett perfekt komplement i din anti-aging-rutin eftersom den tillför håret extra hydratisering, stärker hårfibrerna och eliminerar slitna toppar. Kombinationen av toner från persisk lime, terosor och en antydan av trä framhäver sofistikationen i din personlighet.

hela texten dölja texten

Regeneration

Avsluta din anti-aging-rutin med serumet Kérastase Chronologiste Serum Universel som bokstavligen förvandlar ditt hår. Konsistensen av biomimetisk kaviar bevarar ingredienserna i dess mest effektiva form vilket gör att serumet revitaliserar håret och förbättrar hårets kvalitet avsevärt. Denna vård som inte behöver sköljas av kan appliceras i torrt eller fuktigt hår eller som ett nattserum.

hela texten dölja texten