Skip to main content

Fotpeeling

Fotpeeling
Mest sålda

En fotscrub för underbart lena fötter

Njut av känslan av att ha lena fötter fyllda med näring och ta farväl av torr hud, förhårdnader på hälarna och sprickor i huden. En fotpeeling använder sig av milt abrasiva partiklar och ett komplex av aktiva ämnen för att avlägsna döda hudceller, förbättra blodcirkulationen, återfukta fötterna och till och med skydda huden mot att blir torr eller lida av förhårdnader.

Så använder du en fotpeeling

  • Blöt huden på fötterna, massera varsamt in en lagom mängd av peelingen i hudförhårdnader och skölj sedan med ljummet vatten. Vi rekommenderar att du använder en peeling på hälarna och fötterna minst två gånger i veckan.
  • Efter peelingen kan du smörja in fötterna med din vanliga fotkräm eller ta hjälp av en fotmask för att ge dina fötter en riktigt intensiv behandling.

Vårt tips: Prova även peelingsockor som är impregnerade med aktivt verkande vätskor som ger mjuka och lena fötter. Om huden på fötterna är väldigt torr och sprucken kan en elektrisk fotfil effektivt avlägsna hudförhårdnader och förbereda huden inför ytterligare behandlingar.

Unna huden på fötterna en peeling som ger en underbart len känsla och får fötterna att se väl omhändertagna ut, precis som de förtjänar. Välj en fotscrub eller peelingmask för fötterna på notino.se!