Vaxvärmare

Filter
Prisintervall

ända tills

Varumärke
Gratis gåvor och erbjudanden
Mest sålda

Upptäck praktiska vaxvärmare

Är det möjligt att få underbart len och hårfri hud på bara ett par minuter och dessutom hemma? Prova hårborttagningsvax som du enkelt kan värma upp med hjälp av en praktisk vaxvärmare!

En vaxvärmare smälter vaxet snabbt, säkert och tryggt. Den ger en perfekt temperatur och konsistens så att du enkelt kan avlägsna hår ända från rötterna på benen, i armhålorna, i ansiktet eller i intimområdet.

För att få riktigt len hud behöver du hårborttagningsvax av hög kvalitet, remsor och en vaxvärmare. Om du vill spara både tid och pengar kan du köpa en uppsättning för hårborttagning med vaxvärmare. Uppsättningen innehåller en vaxvärmare, remsor, högkvalitativt vax i roll-on som är enkel att applicera och även en lugnande servett – allt i en praktisk förpackning för effektiv hårborttagning.

Så använder du en vaxvärmare

  • Läs först den bifogade informationen innan du använder vaxvärmaren.
  • Lägg vaxet i vaxvärmaren och använd sladden för att koppla in värmaren till eluttaget.
  • Låt vaxet värmas i cirka 25–30 minuter.
  • Se till att huden är ren och torr och fri från hudirritationer.
  • Applicera vaxet på medhårs huden på ett område på cirka 15 centimeter så fort vaxet har uppnått rätt temperatur och inte är för varmt.
  • Tryck remsan på området med vaxet och dra loss det mothårs.
  • Utsätt inte nyvaxad hud för direkt solljus de första 24 timmarna.
  • Koppla ur vaxvärmaren och rengör den med endast en trasa. Doppa aldrig vaxvärmaren i vatten. Du kan lämna eventuellt överblivet vax i vaxvärmaren till nästa användning.

Vårt tips: Ifall du vill prova om vaxning är den rätta hårborttagningsmetoden för dig eller om du bara vill avlägsna fina hår kan du prova vaxremsor som enkelt värms mellan händerna.

Njut av silkeslen hud som varar länge! Vi har ett brett utbud av högkvalitativt vax, praktiska vaxvärmare, hårborttagningsremsor och mycket mer – på notino.se hittar du det bästa urvalet för hårborttagning hemma.