Krulligt hår

Du har valt
  • Ostyrigt hår
Filter
Prisintervall

ända tills

Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   11
  •   1
  •   1
Mest sålda
123...10
123...10

Sticker håret ut i alla riktningar, är det alltid intrasslat och behåller håret inte formen? Vård av ostyrigt hår är specifikt, och kräver att man är uppmärksam.

Undvik först att överdrivet gnugga håret med en handduk, torka med varm luft och undvik att färga håret ofta. Det är också viktigt att klippa rätt och att använda speciell hårkosmetika för ostyrigt och krulligt hår.

För tvättning av håret använd schampo för ostyrigt hår, som har en utjämnande effekt, gör håret jämnare och mjukare och skyddar mot frissigt hår. Nödvändigt för dig är att efter tvättning använda utjämnande balsam eller masker som innehåller lipider och keratin, då de är intensivt närande och utjämnande. Det ostyriga håret blir lättare att ta hand om, slankare och blankare. Till slut styla håret med spray, skum eller formgivande balsam för att göra det mjukare.

Prova speciella produkter för krulligt hår som du hittar i vårt breda sortiment. Vi erbjuder schampon, balsam, masker och styling produkter för hårt hår från ledande märken som Orofluido, L'Oréal Professionnel, Kérastase och andra med bra priser!