Tillbaka till huvudinnehållet

L'Oréal Professionnel

L'Oréal Professionnel

Det är trendsättande inom hårkonst, de bästa konstnärliga frisörerna från hela världen samarbetar med märket och du finner det backstage på modevisningarna i Paris, New York, London och Milano. Vi talar om märket L'Oréal Professionnel, det främsta professionella märket inom hårprodukter med ett franskt DNA.

Märket L’Oréals historia sträcker sig ända tillbaka till år 1909 då den franske kemisten Eugène Schueller uppfann den första skonsamma färgen och grundade företaget som nu sprider en touch av Paris över hela världen. Från 2012 är L’Oréal Professionnel officiell partner för Modeveckan i Paris och en mångårig given deltagare på modevisningar. Forskarna i laboratorierna L’Oréal arbetar ständigt på banbrytande tekniker och nya exklusiva tjänster, vilket gör att märket alltid ligger ett steg före.

I den breda portföljen för L’Oréal Professionnel finner du schampot L’Oréal Professionnel som har skräddarsytts för ditt hår, professionella stylingprodukter, djupgående näring för skadat hår och naturvården L'Oréal Professionnel Source Essentielle. 

Unna ditt hår vård med produkterna L’Oréal Professionnel som är det första valet för frisörer över hela världen.

hela texten dölja texten