L'Oréal Professionnel Serie Expert

Favoriten Serie Expert i en ny förpackning! 

Utvecklad av experter för alla som älskar professionell hårvård. Erfarna forskare har tillsammans med de bästa frisörerna i världen utvecklat hårvårdsprodukten Serie Expert.

Nu ännu mer professionell, modern och hållbar.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair

Är ditt hår skadat och torrt och vet du inte hur du kan ge ditt hår vad det behöver?
Kollektionen Serie Expert Absolut Repair för omedelbar förnyelse av hårets yta och regenerering innehåller extrakt från spannmålsprotein och gyllene quinoa. Den skadade hårytan transformeras omedelbart och håret blir mjukt, glänsande och lätt vid beröring.

Håret kan skadas både kemiskt och mekaniskt. Men i varje fall krävs djupgående vård som består av ett antal olika steg: 
> Val av ett regenererande schampo som förnyar hårets yta och avlägsnar orenheter utan att tynga håret och istället gör att det känns lätt. 
> Rätt val av djupgående vårdprodukter för motståndskraftigare, mjukare och mer glänsande hår. 

TIPS
: Det är bra att vårda skadat hår med leave-in-produkter, till exempel olja. De ger håret glans, tillför näring och gör det lättare att borsta ut.

 
 
 

hela texten dölja texten

L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer

Vill du behålla ditt långa hår men håret är försvagat med tunna toppar?
I sådana fall är Serie Expert Pro Longer det rätta valet. 

Vård av förtunnade och känsliga hårlängder
> Schampot som förnyar hårlängderna Pro Longer är det första valet om du har tunna hårtoppar men inte vill klippa håret.
> En hårinpackning är lämplig för mycket känsligt hår. Den tillför kraft, fyllighet och gör att håret ser starkare ut.
> Vård som förnyar hårlängderna och omedelbart förnyar hårfibrerna varmed håret blir starkare och glansigare utefter hela längden.

TIPS: För omedelbar utfyllning av hårtopparna kan du hemma prova den professionella koncentrerade produkten Pro Longer som riktar in sig på det känsligaste området i hårfibrerna.

 

hela texten dölja texten

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

Vill du att din nya färg och balayage ska hålla sig länge så som den såg ut direkt efter du kom ut från hårsalongen?
Du kan prova den 2 -fasiga professionella produkten Serie Expert Metal Detox hemma. Den rengör håret på ett stabilt sätt och skyddar det mot ansamling av nya metallpartiklar efter färgning, balayage eller blekning. Den bevarar en strålande och intensiv glänsande färg. Metal Detox skyddar samtidigt håret mot UV-strålning även hos de mest känsliga färgerna och tonerna.

Hur fungerar protokollet Metal Detox?
> Krämschampot Metal Detox rengör varsamt håret och avlägsnar ansamlade metallpartiklar.
> Hårinpackningen Metal Detox skyddar hårfibrerna mot ansamling av metallpartiklar. Håret blir omedelbart påtagligt smidigare, mjukare och fyllt med näring. 

hela texten dölja texten

L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier

Letar du efter rätt typ av vård för ditt blonda hår?
Produkterna från Serie Expert Blondifier gör ditt blonda hår glänsande och strålande. 
Det är viktigt att veta vilket slutresultat du vill uppnå för din skräddarsydda vård åt ditt blonda hår. Rådgör med frisören och välj färg, balayage eller blekning och bestäm om du vill ha varma eller kalla toner. Och enligt detta väljer du hårvård för användning hemma. 

Lämplig vård för blont och blekt hår:
> Om du vill vårda ditt blonda hår med kalla toner ska du välja ett schampo och en vårdprodukt med neutraliserande lila pigment som avlägsnar oönskade gula toner. 
> Om ditt mål är att förnya hårytan och tillföra näring åt ditt blonda eller blekta hår ska du välja ett uppljusande schampo. 

hela texten dölja texten

L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color

Färgat hår behöver professionell vård så att det förblir glänsande och strålande på djupet i hårlängderna där färgen annars har störst tendens att tvättas ur orsakat av otillräcklig vård eller poröst hår. 

 

Lämplig vård för färgat hår: 
> Gör din hårfärg vacker och strålande längre genom att välja rätt typ av schampo som skyddar färgen mot att blekas ur och håret från att skadas. 
> Glöm inte att håret är känsligare desto längre det är och därför måste du använda rätt typ av vårdprodukt för håret. På så sätt gör du håret mjukt och glänsande samtidigt som du ger skydd åt håret från rot till topp. 

TIPS
: Komplettera din perfekta vård för ditt färgade hår med leave-in-produkter som framhäver det slutliga resultatet och bidrar till att bevara hårfärgens djup som när du kom ut från hårsalongen.  

 
 

hela texten dölja texten

Mest sålda