Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 BlancEau de Toilette för män

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Eau de Toilette för män
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Eau de Toilette för män
175 ml
712,00kr

Kod: LAC1389 | I lager
1
En present till dig
Ange i kundkorgen kod 10notino och få 10% rabatt på allt! Erbjudandet gäller inte för produkter på specialerbjudande och på rea.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
måndag 2020-11-02
UPS Air Mail
tisdag 2020-10-27

Parfym beskrivning Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc
Komposition

Riktig elegans går aldrig ur modet. När man kombinerar en touch av uppfinningsrikedom och stil uppstår något så oemotståndligt som Eau de toilette Eau de Lacoste L.12.12 Blanc. Denna doft, inspirerad av polotröjan, kommer att klä upp dig och omsluta dig med riktig maskulinitet och självförtroende.

  • Träig och blommig doft idealisk för dagligt bruk.
  • I en minimalistisk elegant vit flakong.
  • Flaskan är dekorerad med en tygkrokodil - symbolen för varumärket Lacoste.

Doftens komposition
Lacoste L.12.12 Blanc förfriskar dina sinnen direkt med en uppmuntrande rosmarin, söt kryddig kardemumma och saftiga grapefruktnoter. Doftupplevelsen fortsätter även efter att blomnoterna från ylang-ylang och tuberos har kommit fram. De stora och långa slutliga noterna innehåller en kombination av mocka och läderackord med rökig söt vetiver.

Doftens historia
Lacoste polotröja är en ikon i världen för herrmode. Den kan kännetecknas av ord som enkelhet, renhet och tidlös elegans. Samma kvalitet återspeglas i doften av Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc. Bokstaven L står för Lacoste, siffran 1 står för unik, 2 är koden för den korta ärmen, och siffran 12 är den prototyp som René Lacoste valde.

Denna Eau de toilette ger dig detta varumärkes lekfulla känsla och självförtroende. Den väcker en liknande känsla hos dig som när du bär en klassisk Lacoste L.12.12 polotröja.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Kardemumma, Cederträ, Rosmarin
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Ylang-Ylang, Tuberose
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Vetiver, Läder, Mocka, Ceder från Virginia
Doftkategori
aromatisk, träig

Om märket Lacoste

Lacoste är en symbol för informell elegans, både vad gäller mode och parfymer. Märket grundades 1933 av den kände tennisspelaren René Lacoste och till en början riktade det enbart in sig på att tillverka sportkläder. Den franske mästaren ville både känna sig bekväm och som en gentleman när han spelade. Ledig, enkel och med en naturlig elegans är ord som än idag speglar Lacostes kläder och parfymer.

René Lacoste gav märket både sitt namn och dess välkända symbol – den gröna krokodilen. Han inspirerades av smeknamnet “The Alligator” som de amerikanska journalisterna gav honom efter att hans kapten lovat köpa honom en resväska i krokodilskinn om han vann Davis Cup.

Lacostes första parfym lanserades 1984 och sedan följde flera kollektioner för både män och kvinnor och de flesta kollektionerna inspirerades av olika sporter. Lacostes dam- och herrparfymer har varit en symbol för en ledig elegans i flera årtionden och Lacoste är även ett av de mest beryktade modemärkena idag.

Recensioner Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc